Snapchat, tıpkı WhatsApp uygulaması gibi tam fonksiyonlu bir şekilde kullanılabilen bir masaüstü tasayıcısı olma özelliğiyle yenilendi.

Snapchat, her ne kadar yenilikler ile gelişmeye çalışıyor olsa da rakipleri karşısında geri planda kalıyor. Popülerliğini kaybetmiş gibi gözüküyor olsa da halen Snapchat’in hatrı sayılır düzeyde kullanıcı kitlesi vardır. Bu kısıtlı kullanıcı kitlesini sevindirecek bir haber geldi. Şirket, uygulamanın masaüstünde kullanılmasını sağlayacak internet sürümünü bugün itibariyle yayınladı.

Masaüstü sürümünde ana özellikler olacak

snapchat artik masaustunde

WhatsApp Web ve Instagram Web gibi Snapchat uygulamasının da artık masaüstü sürümünü kullanmak mümkün olacak. Cep telefonundan yapabileceğin işlemlerin her birini masaüstü sürümünde de gerçekleştirebileceksiniz. Web sürümü üzerinden Snapchat ile mesaj ve anlık görüntü gönderebilir ve aynı zamanda görüntülü veya normal aramalarda gerçekleştirebilirsiniz. Web için Snapchat aynı zamanda kullanıcıların, sohbet tepkileri de içinde yer almak üzere mobil cihazlarda da yer alan mesajlaşma özelliklerini sunuyor.

İlk aşamada Web için Snapchat ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Snapchat+ aboneleri kullanabilecek. Snapchat’in web sürümünü tüm kullanıcılar için erişilebilir hale getirmeden önce şirket, uygulamayı Fransa, Almanya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Snapchat+ abonelerine sunmayı hedefliyor.

POCO, yakın zamanda Redmi Note 10S’i çıkarabilir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir