Bir süredir OnePlus 11 modeline sıvı soğutma konsepti için çalışan şirket; Barselona’daki MWC’den önceki bir lansman öncesi basın etkinliğinde açıkladı.

oneplus1

OnePlus en son amiral gemisi olan OnePlus 11 cihazı için İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen MWC’den önceki bir basın etkinliğinde sergiledi. OnePlus’ın bu modelinin amacı, PC benzeri bir aktif soğutma teknolojisinin bir akıllı telefonda nasıl kullanılabileceğini kanıtlamaya çalışmakta. Aynı şekilde OnePlus 11 Konsept modelinin arka tasarımında OnePlus’ın başka bir soğutma teknolojisi olan Active Cryo-Flux’u kullandı. Şirket bu tür soğutma teknolojisi özelliklerinin gelecek cihazlar için oyunun kurallarını değiştirebileceğine inanıyor.

OnePlus 11 Konsepti: Fiyat ve özellikler

OnePlus 11 sıvı soğutmalı modeli yalnızca bir “konsept” akıllı telefon, yani ne maalesef ki bu telefona ticari bir sürüm gelmeyecek. Etkinlikte, OnePlus fiyatlandırma, teknik özellikler veya sürüm hakkında yorum yapmadı ve aslında yalnızca soğutma teknolojisini ve nasıl çalıştığını açıklamaya odaklandı.

Peki ama OnePlus neden ürünü piyasaya sürmeyi planlamadığı bir akıllı telefon için bir sadece bir etkinlik yapmak istesin? Bunun en basit cevabı, endüstrüye böyle bir başarının bir akıllı telefonlarda yapılabileceğini göstermektir. Ancak seri üretime geçmesine daha birkaç yıl olduğu için bu bir konsept telefon olmuş oluyor.

Active Cryo Flux soğutma teknolojisini kullanan OnePlus 11 Konsepti fikri’nin temeli oldukça basit. Oyun oynama veya şarj etme gibi sürekli performans odaklı görevler altında cihazı serin tutarak cihazın performansını artırmayı amaçlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir