Kanser hastalarına yönelik cerrahi işaretleme ve haritalama geliştiren Sirius Medical, 12 milyon euro yatırım aldı.

Sirius Medikal şirketi 2014 yılında kurulmuş, 7 yıldır sektörde olan cihaz tedarikçisi şirketidir. Distribütörü olduğu Almanya ve Kanada menşeili kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. 

Aynı zamanda Siemens Healthcare Türkiye’nin onaylı tedarikçisi konumundadır. 2014 Yılında Alman Devi SARSTEDT markasının distribütörlüğü ile kurulan Sirius Medikal şirketi, ilerleyen yıllarda bünyesine aldığı, alanında öncü firmalar ile sağlık ve yaşam bilimleri alanında, hastane, araştırmacı ve kullanıcıların ihtiyaçlarına güncel ve teknolojik çözümler sunmayı hedeflemiş, sağlık alanında faaliyet gösteren bir firmadır. 

Sirius Medikal yatırım turuna çıktı

Sirius Medikal şirketi tıp uzmanlarıyla olan ortaklıkları ile birlikte kanser hastalarının bakımını iyileştirmek için cerrahi çözümler geliştirmektedirler. Tedarikçisi oldukları SIEMENS HEALTHINEERS Türkiye gibi yerli ve global bir çok hastane ve laboratuvarlara hizmet vermektedir. Tüm bunlara ek olarak diyabet alanında da doktor ve hastalara yeni nesil tanı yöntemleri sunarak, teknolojik yeniliklerden haberdar olmalarını sağlamaktadır.

Kanser hastalarına yönelik cerrahi işaretleme ve haritalama geliştiren Sirius Medical, düzenlenen Seri B turda 12 milyon euro yatırım almıştır. Sirius Medikal şirketi 2014 yılında kurulmuş, 7 yıldır sektörde olan cihaz tedarikçisi şirketidir. Distribütörü olduğu Almanya ve Kanada menşeili kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Aynı zamanda Siemens Healthcare Türkiye’nin onaylı tedarikçisi konumundadır. 2014 Yılında Alman Devi SARSTEDT markasının distribütörlüğü ile kurulan Sirius Medikal şirketi, ilerleyen yıllarda bünyesine aldığı, alanında öncü firmalar ile sağlık ve yaşam bilimleri alanında, hastane, araştırmacı ve kullanıcıların ihtiyaçlarına güncel ve teknolojik çözümler sunmayı hedeflemiş, sağlık alanında faaliyet gösteren bir firmadır. Sirius Medikal şirketi tıp uzmanlarıyla olan ortaklıkları ile birlikte kanser hastalarının bakımını iyileştirmek için cerrahi çözümler geliştirmektedirler. Tedarikçisi oldukları SIEMENS HEALTHINEERS Türkiye gibi yerli ve global bir çok hastane ve laboratuvarlara hizmet vermektedir. Tüm bunlara ek olarak diyabet alanında da doktor ve hastalara yeni nesil tanı yöntemleri sunarak, teknolojik yeniliklerden haberdar olmalarını sağlamaktadır. Sirius Medikal şirketi, güvenilir ve müşteri odaklı çözümler üreten bir firma olarak bilinmektedir. Sirius Medikal şirketi, kanser hastalarına yönelik haritalama ve cerrahi işaretleme geliştirmektedir ve düzenlenen Seri B turda 12 milyon euro yatırım almıştır. Holland Capital liderliğindeki tura mevcut yatırımcılar BOM Brabant Ventures, Curie Capital ve Team Holmium ve yeni yatırımcı Norgine Ventures katılmıştır. Bram Schermers öncülüğünde kurulmuş olan ve tümörlerin hassas şekilde çıkarılmasını sağlayan çözümler sunarak kanser hastalarını iyileştirmeyi amaçlamaktadır.
Sirius Medical kanser hastaları için, 12 milyon euro yatırım aldı

Sirius Medikal şirketi,  güvenilir ve müşteri odaklı çözümler üreten bir firma olarak bilinmektedir. Sirius Medikal şirketi, kanser hastalarına yönelik haritalama ve cerrahi işaretleme geliştirmektedir ve düzenlenen Seri B turda 12 milyon euro yatırım almıştır. 

Holland Capital liderliğindeki tura mevcut yatırımcılar BOM Brabant Ventures, Curie Capital ve Team Holmium ve yeni yatırımcı Norgine Ventures katılmıştır. Bram Schermers öncülüğünde kurulmuş olan ve tümörlerin hassas şekilde çıkarılmasını sağlayan çözümler sunarak kanser hastalarını iyileştirmeyi amaçlamaktadır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir