Roblox ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve ünlü isim Sir Elton John’un yeni bir dünya açacağı belirtildi. İşte

Süperstar Sir Elton John, Farewell Yellow Brick Road turunun son ayağına giriyor. Emekli olmadan önceki son turunu yapan Elton John, kendi dünyasını Roblox’ta açıyor. Online oyuna giriş yapabilecek olan oyuncular, Elton John Presents: Beyond the Yellow Brick Road’u görebilir.

Roblox Mining Simulator 2 Chromite nasıl elde edilir?

Roblox’ta yeni dünya: Elton John

Rocket Entertainment ile Sir Elton arasında yapılan iş birliği ile hayata geçen yeni projede oyuncuları yepyeni, farklı bir deneyim bekliyor. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Sir Elton John, “Beyond the Yellow Brick Road’u Roblox’ta piyasaya sürmekten kesinlikle heyecan duyuyorum. Roblox’un çocuklarıma kazandırdığı neşeyi ve hayranlarla bu kadar heyecan verici ve ileriye dönük bir şekilde etkileşim kurma yeteneğinin yarattığı olasılığı gördüm. Bu aklımı başımdan alıyor. Her zaman kendim oldum ve kendimi ifade etmek için imajımı, gözlüğümü ve müziğimi kullandım. Roblox kendini ifade etmeyi gerçekten teşvik ediyor. Şimdi hayranlarım da aynısını yapabilir. Bu gerçekten heyecan verici. Kariyerimin her adımında, her zaman ileriye gitmek ve geleceğe bakmak istedim. 50 yıllık yollardan sonra canlı turdan uzaklaşmaya hazırlanırken, Roblox, bu yolculuğun bir sonraki adımı. Bu gerçekten heyecan verici ve hayranlarımdan ve Roblox topluluğundan gelecek yanıtı görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

17 Kasım’da Sir Elton John özel bir konser verecek. Canlı etkinliğe katılamayanlar için gösteri 20 Kasım’a kadar her saat tekrarlanacak.  Sanal ziyaretçiler, Beyond the Yellow Brick Road para birimi olan altın tuğlalar kazanabilecek.

Android için Robolox indir

iOS için Robolox indir

Windows için Robolox indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir