Roblox Mining Simulator 2, Robolox’ta büyük popülerlik kazandı. Oyundaki Chromite ise oldukça önemli. İşte Roblox Mining Simulator 2 Chromite nasıl elde edilir?

Robolox, piyasaya sürüldüğü andan itibaren tüm dünyayı etkisi altına almayı başardı. İçeriğindeki birbirinden farklı oyun seçeneği ile oyunculara hitap eden Robolox’ta son dönemlere damga vuran oyunlardan birisi de Roblox Mining Simulator 2. Roblox Mining Simulator 2’de oyuncular için en önemli varlıklardan birisi Chromite. Peki, Roblox Mining Simulator 2 Chromite nasıl elde edilir?

Roblox Mining Simulator 2 Chromite nasıl çıkarılır?

Roblox Mining Simulator 2 Chromite toplanması için iki farklı bölge tercih edilebilir. Overworld madenlerini tercih edecek oyuncuların olabildiğince derinlere inmesi gerekli. Ayrıca oyuncuların yanlarına bolca çanta alması da önemli. Overworld’ün Underworld bölümünde yer alan Chromite’ler derinlere inildikçe çok daha fazla çıkar.

Bu konuda işinizi kolaylaştırmak istiyorsanız evcil hayvanları da kullanın.  Hayvan ne kadar nadir olursa, blok işlemi hızı artacak ve tuğlalar o kadar hızlı taşınacaktır. Chromite elde etmek için Ore Duplicator da tercih edilebilir. Bu seçenek kullanıcılara hız kazandırır.

Android için Robolox indir

iOS için Robolox indir

Windows için Robolox indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir