Samsung, en büyük rakibi Apple’ın MacBook modellerine Galaxy Book 4 modeliyle yanıt veriyor. Yeni modeller özel kampanyalar ile satışlarını arttırmaya başladı.

Apple ile Samsung arasındaki rekabet dizüstü bilgisayar sektöründe yeni bir döneme girdi. Galaxy Book 4 modelini tanıtarak satışa çıkaran Samsung, rekabette şartları değiştirmeyi başardı. Yenilikçi yapısı ile kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt verecek özelliklerle donatılan Galaxy Book 4’te tanıtım sonrasında kullanıcıların ilgisi oldukça yüksek ve şimdi yeni kampanyalar ile birlikte Samsung yeni bir adım daha attı.

Uygun Fiyatlı Galaxy Book 4 Dikkat Çekiyor

Tanıtım sonrasında ilk olarak Hindistan pazarında piyasaya sürülen Galaxy Book 4 için farklı kampanyalar ve özel indirimler uygulandı. Ülkedeki pek çok e-ticaret sitesiyle özel anlaşmalar yapan Samsung, faizsiz 24 ay taksitle yeni modelini satışa sunuyor. Tüm bunlar ise kısa sürede yüksek talebin ortaya çıkmasını sağladı.

Şimdi MacBook Düşünsün: Galaxy Book 4 Atağa Geçti
Şimdi MacBook Düşünsün: Galaxy Book 4 Atağa Geçti

Galaxy Book 4’te Intel Core 5 (120U) ve Core 7 (150U) arasında seçim yapılabilirken LPDDR4x RAM’lerde 8GB veya 16GB seçeneği de ek olarak sunuluyor. Depolama alanında ise NVMe 512GB ve ikinci NVMe yuvası da sunuluyor. Gri ve gümüş olarak iki farklı renkle seçimin yapılabildiği Galaxy Book 4 serisi, farklı versiyonlarıyla farklı fiyatlara sahip. Sektörden gelen son raporlarda ise yüksek satış rakamlarına ulaşan Galaxy Book 4 serisi, Samsung’un bu alanda daha da güçlenmesini ve yeni serilerle birlikte MacBook modellerine karşı kafa tutabileceği vurgulandı.

Galaxy Book 4 Serisinde Neler Var?

Galaxy Book 4 serisinde 5 farklı model bulunuyor. Bu 5 model ise şöyle;

  • Galaxy Book 4 Ultra
  • Galaxy Book 4 Pro 360
  • Galaxy Book 4 Pro
  • Galaxy Book 4 360
  • Galaxy Book 4

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir