Sigortambir, sigortalıları bilinçlendirme ve sigortasız kişileri sigorta ürünleriyle tanıştırma amacıyla sosyal sorumluluk projesi olan Askıda Sigorta’yı hayata geçiriyor.

Sigortambir, sosyal sorumluluk projesi olan Askıda Sigorta ile sigortasız ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor. Bu projede, birey veya kurumların maddi durumu yetersiz olduğu için özel sağlık hizmetlerinden faydalanamayan kişilere destek olmayı amaçlıyor.

Üniversite Öğrencilerine Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Projenin ilk aşamasında, Sigortambir 18-25 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerini tamamlayıcı sağlık sigortasıyla tanıştırmayı planlıyor. Bu şekilde, maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin sağlık sigortası hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamayı hedefliyor.

Sigortanın Toplumsal Faydası

Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz, projenin amacını, “Sigortayı, sigortaya erişemeyen sosyal gruplarla buluşturarak medeniyetin getirdiği en büyük faydalardan birini sunmak için çalışmalarımıza başladık. Öncelikle maddi durumu yetersiz üniversite öğrencilerine destek olmanın yanı sıra ilerleyen süreçte tamamlayıcı sağlık sigortasına ihtiyaç duyan tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde açıkladı.

Sigortambir, Askıda Sigorta Projesi ile Sigortasız İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Destek Verenlerle Genişleyen Proje

Kürşat Köz, sigortanın bir lüks değil ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, projeye destek veren bireyler, kurumlar ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla ilerleyen dönemde diğer sigorta branşlarında da ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacaklarını belirtti.

Sigortambir’in Askıda Sigorta projesi, sigorta bilincini artırmak ve sigortasız ihtiyaç sahiplerinin korunmasını sağlamak adına önemli bir adım. Bu proje sayesinde sigortaya erişemeyen kişilerin güvence altına alınması ve toplumsal fayda sağlanması amaçlanıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir