Ses dünyasının ünlü markalarından olan Sennheiser, yeni modellerini tanıttı. Sennheiser Momentum 4 olarak adlandırılan yeni ürün, uzun kullanım süresiyle dikkat çekiyor.

Hem profesyonel hem de kişisel kullanımlar için farklı çözümleriyle sektörün önde gelen markalarından birisi olmayı başaran Sennheiser, yeni ürünü için tanıtım yaptı. Sennheiser Momentum adı verilen kulaklık serinin 4. neslini tanıtan başarılı marka, yeni modelinde tasarımdan kritik özelliklere kadar pek çok noktada önemli değişimler yaptı.

En iyi Bluetooth kulaklık modelleri

Sennheiser Momentum 4
Sennheiser Momentum 4

Sennheiser Momentum 4 özellikleri neler?

Sennheiser, yeni modeli öncesinde piyasaya en son Sennheiser Momentum 3 Wireless adı verilen cihazı tanıtmıştı. Sennheiser Momentum 4 ile birlikte özellikleri daha da geliştiren şirket, aktif gürültü engelleme özelliği, tasarım ve kullanım süresinde iyileştirmeler yaptı. Cihazın 60 saatlik kesintisiz kullanım sunması, rakiplerine karşı önemli bir avantaj elde edilmesini sağladı. Üstelik bu detay, pazarlama konusunda da Sennheiser için işleri kolaylaştıracak gibi duruyor

Ses kalitesinde ise yine Sennheiser kalitesinin yer aldığı Momentum 4 modelinde, 42 mm’lik sürücüler yer alıyor. Her iki kulaklıkta da yer alan sürücüler, ses performansı için oldukça başarılı. Ancak şirket yeni model ile birlikte sesli aram noktasında da önemli bir adım atıyor. Kontrollerde büyük bir değişiklik yapılmadığı için Sennheiser kullanıcıları zorlanmadan yeni modelde de kontrolü ele alabilir. USB-C ile kolayca bağlantı sağlanabilen kulaklıklarda, en büyük yeniliklerden bir diğeri ise kullanılan malzeme. Hatırlanacağı üzere şirket diğer modellerinde genellikle hakiki deriyi kullanıyordu. Bu durum zaman zaman markanın tepki çekmesine de yol açıyordu. Sennheiser Momentum 4 ile birlikte hakiki deri yerine suni deriye geçen marka, bundan sonraki süreçte bunu bir gelenek haline de getirebilir.

Sennheiser Momentum 4 kaç para?

Üstün özellikleriyle dikkat çeken Sennheiser Momentum 4 fiyatı 349 dolar olarak açıklandı. Cihaz 23 Ağustos itibariyle genel satışa çıkacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir