Dünyanın önde gelen mobil platformlarından LINE, özellikle selfie (özçekim) çılgınları için hazırladığı kamera uygulamasıB612‘yi yayınladığını duyurdu. Gereksiz kamera özelliklerinden arındırılmış olarak gelen uygulama sadece selfie’lerin daha iyi görünmesini amaçlıyor.

Bugün itibarıyla mobil platformlardaki yerini alan B612 kamera uygulaması, sahip olduğu sayısız özellikler sayesinde, selfie çılgınlarının fotoğrafları üzerinde harika değişiklikler yapmasını kolaylaştırdığı gibi sosyal ağlarda ya da kişisel bloglarında fotoğraf paylaşmayı seven kullanıcılar içinde kusursuz selfie’ler çekilmesine imkan tanıyor.

B612

Ön kamerayı otomatik kullanma özelliğine sahip olan B612, tek elle kullanıma imkan veren özelliği sayesinde fotoğraf çekmek için ekrana dokunmak yeterli oluyor. Çekilen fotoğrafları kayıt etmek için ekranın sağ alt köşesinde bulunan Kaydet butonuna basılması yeterli. İstenmeyen fotoğraflar ise uygulama tarafından kayıt edilmiyor.

Android cihazlarda 53 ve iOS cihazlarda ise 49 filtre seçeneği sunan uygulamada fotoğraf çekimi sırasında ekranın ortasında bulunan tuşa basarak filtreler arasında rastgele geçiş yapılabiliyor. Ekranı sağa sola sürükleyerek de filtreler arasında kolay bir şekilde gezinmek mümkün. Ön izleme imkanı da sunan uygulama, çekilecek fotoğrafların nasıl görüneceğini daha çekmeden size gösterebiliyor.

İnsanları otomatik algılama özelliği de bulunan B612, arka plandakileri odak dışında tutarak yüzleri ve vücutları vurgulayabiliyor. Bu özelliği sayesinde de fotoğraflar profesyonel bir kamera ile çekilmiş gibi görünüyor.

Çekilen selfie’leri Facebook, Twitter ve Instagram’da kolayca paylaşmanızı sağlayan selfie odaklı kamera uygulaması B612‘yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir