Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung’un bu yıl içerisinde lanse edeceği Galaxy Z Fold 4’ün özellikleri merak edilen önemli konuların başında geliyor. Yeni nesil katlanabilir akıllı cep telefon için geri sayım her geçen gün devam ederken, kısa bir süre önce Samsung Galaxy Z Fold 4’ün detayları da sızdırıldı. 

Akıllı cep telefon sektörünün önemli kaynakları tarafınca servis edilen bilgilere göre, Galaxy Z Fold 4’ün hem tasarım hem de teknik özellikleri bakımından ön plana çıkması bekleniyor. Bu anlamda Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden güç alacağı dile getirilen katlanabilir akıllı cep telefonun, 12/16 GB RAM ve 256/512 GB dahili depolama seçenekleriyle beraber lanse edileceği de dile getiriliyor. 

samsungun bu yil telefon uretimini azaltmasi bekleniyor

Bunlara ek olarak aynı zamanda Galaxy Z Fold 4’ün 4.400 mAh büyüklüğündeki bir bataryayı bünyesinde barındıracağını dile getire getiren kaynaklar, bu bataryanın da 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı da dile getiriliyor. Ekran kısmında da Z Fold 3’e benzer özelliklere sahip olacağı da belirtilen bu akıllı cep telefonun 6.2 inç 120Hz dış ekrana ve 7.6 inç 120 Hz QXGA+ iç ekrana ev sahipliği yapacağı da servis edilen bilgiler arasında yer alıyor. 

Bunun yanı sıra söz konusu bu cihazın 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş ve 12 MP 3x telefoto sensörleriyle beraber lanse edeceğini vurgulayan kaynaklar, Z Fold 4’ün iç ekranında 16 MP, dış ekranda da 10 MP’lik bir selfie kamerasının yer alacağımı dile getirdi. Şu an için, Samsung tarafından sızdırılan bilgiler ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat şirkete yakın pek çok isim sızdırılan bu bilgilerin doğru olduğunu belirtiyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır.

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir