Samsung, bir sonraki Unpacked etkinliğini ne zaman gerçekleşecek? Bu sefer ki Unpacked etkinliğinde hangi ürünler yer alacak?

Akıllı cep telefon sektörünün güçlü oyuncuları arasında yer alan Samsung için 2021 yılı oldukça yoğun bir süreç oldu. Şirket, bu  süreç içerisinde beş farklı Unpacked etkinliği yaparken, akıllı cep telefonlardan dizüstü bilgisayarlara kadar, kablosuz kulaklıklardan takip cihazlarına kadar çeşitli ürünler ile kullanıcıların karşısına yer aldı. Peki Samsung’un 2022 için planları nedir? Yeni yılın ilk Unpacked etkinliği ne zaman gerçekleşecek? Hangi ürünler yer alacak? Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler yazımızda yer alıyor.

Gelecek Samsung Unpacked etkinliği ne zaman gerçekleşecek?

Samsung, 2022’nin ilk Unpacked etkinliğini ne zaman yapılacağı hakkında henüz bilgi vermedi. Fakat ortaya atılan iddialar, etkinliğin 5 Ocak ile 8 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek CES 2022’ye yakın tarihlerde gerçekleşeceği yönündedir. Hatırlamak gerekirse  şirket, bu yılın ilk etkinliğini CES 2021’in son günü olan 14 Ocak’ta gerçekleştirmişti. Bu sebeple de Samsung tarafından tasarlanan yeni ürünler ile ocak ayının ikinci  haftasında karşılaşmak mümkün olabilir. Fakat diğer tarafta ise sektördeki güvenilir sızıntılar ile bilinen Jon Prosser, çıkışı oldukça zorlu olan Galaxy S21 FE modelinin 4 Ocak’ta tanıtılacağını iddia ediyor. Bu anlamda ocak ayının ilk iki haftası Unpacked etkinliği için oldukça olası gözüküyor.

9 13

Peki etkinlikte neler tanıtılabilir?

Bilindiği üzere bu yılın ilk düzenlenen Unpacked etkinliğinde Galaxy S21 serisine ek olarak Galaxy Buds Pro ve SmartTag takip cihazının tanıtımı yapılmıştı. Fakat son günler içerisinde ortaya çıkan raporlara göre ise Samsung, bu yıl farklı bir yol izleyerek 2022’nin ilk etkinliği kapsamında yeni serinin aksine uzun bir  zamandır beklenen Galaxy S21 FE modelinin tanıtımını gerçekleştirecek. Şu an için etkinlik kapsamında başka hangi ürünlerin tanıtılacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Galaxy S22 serisi ne zaman kullanıcıların karşısına çıkacak?

Samsung, daha önce de pek çok kez ertelenen Galaxy S21 FE’yi bir an önce aradan çıkarmak istiyor. Şirketin akıllı telefonu öncelik olarak tutacağı için Galaxy S22 serisini de bir sonraki etkinliğe ertelediği iddia ediliyor. Bu etkinlik kapsamında etkinlik Jon Prosser’a göre 8 Ocak’ta gerçekleşecek. Elbette ki tüm bu bilgiler iddia ve raporlardan ibaret olduğu için kesin bir bilgi vermek oldukça zordur. Öyle ki Samsung, farklı bir tarihte farklı ürünler de sunabilir. Şimdilik elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir