Önemli kaynaklardan gelen yeni iddialara göre Samsung’un henüz geçtiğimiz aylarda tanıtılan 200MP seviyesindeki kamera sensörünün hangi cihazlarda kullanılacağı ortaya çıktı. Gelen detaylara göre önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Galaxy S23 Ultra modellerinde 200 megapiksel bu sensörü göreceğiz.

Akıllı telefon pazarını domine eden şirketlerden birisi olan Samsung, geçtiğimiz aylarda yaptığı etkinlik ile 200 MP’lik kamera sensörünü tanıtmıştı. Bu tanıtım sonrasında şirketin hangi cihazlarda bu kamerayı kullanacağı merak ediliyordu. Bu meraklara yönelik bugün önemli detaylar ortaya çıktı.

200 MP sensör olacak ilk telefon belli oldu

samsungun 200 mp kullanacagi telefonu belli oldu

Şirketin gelecek yıl tanıtması beklenilen Galaxy S23 serisi oldukça güçlü özellikler ile karşımıza gelecek. S23 ve S23 Ultra modellerinin tanıtımına daha aylar bulunurken, bu modellerin ne gibi yeniliklere sahip olacağı da ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birisi ise 200 MP’lik yeni Samsung sensörlerin bu yeni seride yer alacağı hakkında oldu. Sızıntılara göre Ice Universe tarafında da geçtiğimiz ay Samsung’un 200 MP kamerasının ilk defa Galaxy S23 Ultra modelinde yer alacağı iddia edilmişti. Bu sensör arka ana kamera olarak bulunacak. Ayrıca Samsung Mobil Deneyim bölümünün paylaşımlarına yönelik bir rapora göre ise 200 MP sensörün bu model serisinde kullanılma ihtimalini yükseltiyor.

Samsung Galaxy Buddy 2 tanıtıldı! İşte yeni modelden ilk detaylar

Henüz resmiyet kazanmış olmasa da, Samsung’un bu yeni serisinde büyük ihtimalle 200 MP kamera sensörüne yer vermesi bekleniyor. İddialar 200 MP kameranın sadece S23 Ultra modelinde bulunacağını da ifade ediyor. Galaxy S22 serisinde yine kameralar farklıydı ve Galaxy S22 Ultra 108 megapiksel birincil sensörle gelirken, diğer versiyonlar ise 50 MP seviyesinde sensörler ile karşımıza gelmişti. Motorola cephesinden de Moto X30 Pro modeli tanıtılmış ve bu cihaz 200 MP sensöre sahip ilk model olmuştu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir