Samsung tüketicileri heyecanlandıran, ticari marka başvurusunu yaptığı ve yakında çıkacak olan amiral gemisi telefonu Galaxy S24’e konsantre oluyor. Marka yeni telefonu Galaxy S24‘ü, “AI Smartphone” olarak pazarlayacağını ve yapay zeka yeteneklerini öne çıkaracağını açıklıyor.

Samsung yapay zeka destekli S24 serisini önemli bir satış noktası haline getirmek konusunda kararlı.Samsung’un Galaxy S24’ü 17 Ocak 2023’te San Jose, Kaliforniya’da büyük bir lansmanda tanıtması bekleniyor.

En Uzun Şarj Giden Samsung Akıllı Telefon Sıralaması

Samsung ileriye dönük ticari marka tescili için başvurularda bulundu

SamMobile’in haberinde, Galaxy Club’ın tespitine göre Samsung’un “AI Smartphone” ve “AI Phone” gibi ticari marka tescilleri için 24 Kasım’da Avrupa Birliği ve Birleşik Krallık’ta başvuruda bulunduğunu yazdı.

Samsung yakın zamanda, alışılmış sınırları zorlayan; yeni bir bakış açısı sağlayan birçok yeni nesil teknoloji ve ürün için ticari marka başvurusunda bulundu. Bunlardan bazıları yaklaşık iki yıl sonra çıkması beklenen Galaxy Z Fold 7 ve Galaxy S25.

Samsung AR pazarına da ilgi duyuyor

Samsung yapay zeka destekli akıllı telefonlardan artırılmış gerçeklik teknolojisine kadar günümüz cihazlarının yapabileceklerinin sınırlarını zorluyor. Samsung ayrıca Magic Pixel, Flex Magic ve Flex Magic Pixel ticari markaları için de başvuruda bulundu.Bu başvurular Samsung’un büyüyen AR pazarından yararlanma konusundaki ilgisini gösteriyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir