Günden güne büyümeye devam eden atlanır telefon pazarının pazar lideri Samsung uygun fiyatlı katlanır telefonlar üretmek istiyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4’ün bazı özellikleri sızdırıldı

Samsung, halihazırda satışta olan birçok cihazla katlanır akıllı telefon pazarına hakim oldu. Güney Koreli teknoloji devi, pazar liderliğini artırmak için bu nispeten yeni pazarda ürünlerini daha da çeşitlendirmeye çalışıyor. Şirket, yeni nesil Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanırken, yeni bir rapor, Samsung’un önümüzdeki yıllarda düşük bütçeli bir akıllı telefon sunabileceğini gösteriyor.

Twitter’dan sızıntılarla tanınan @chunvn8888 adlı bir rapora göre Samsung, şirketin Galaxy A serisinin bir parçası olarak piyasaya sürülecek daha ucuz bir katlanır akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Ancak yeni katlanır akıllı telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Bu modelin 2024 veya 2025 yılında resmiyet kazanması bekleniyor.

Yeni katlanır akıllı telefon modellerinin piyasaya çıkmasıyla birlikte fiyatlar da düştüğinden birkaç yıl içinde Samsung’un uygun maliyetli bir katlanır akıllı telefon piyasaya sürmesi mümkün gibi görünüyor.

Samsung, katlanabilir telefon pazarını domine etmeye devam ediyor

Güney Koreli teknoloji devinin buradaki en tuhaf hamlesi ise ekran ve kullanacağı özellikler konusunda. Uygun maliyetli bir telefon yapmak, üst düzey telefon yapmaktan biraz daha zordur çünkü birçok konuda daha fazla karar alma mekanizması gerektirir. Dolayısıyla Samsung’un izleyeceği yol oldukça merak ediliyor.

Bunun yanı sıra yayımlanan raporlara göre katlanabilir akıllı telefonlara olan talep hızla artmış durumda. Display Supply Chain Consultants (DSCC) tarafından hazırlanan bir rapora göre, katlanabilir akıllı telefon gönderileri bu yılın ilk çeyreğinde %571 artarak 2.22 milyon adede yükseldi ve Samsung, %74 pazar payıyla katlanabilir telefon pazarında hakim olmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir