Samsung, teknoloji dünyasında damga vuracak olan akıllı yüzük Galaxy Ring’in hazırlıklarının başlatıldığını duyurdu. Samsung, bugün gerçekleşen Unpacked etkinliğinde Galaxy S24’ü ve buna ek olarak Galaxy AI yapay zeka özelliklerini de tanıttı. Yıllardır çıkması beklenen akıllı yüzük Glaxy Ring de bu etkinlikte tanıtıldı. Samsung Yüzüğü kısaca “Güçlü ve Erişilebilir” sağlıklı yaşam cihazı olarak tanımlıyor.

Samsung, Galaxy Ring neye benzediğini gösterildiği kısa bir videonun dışında pek fazla bilgi paylaşmadı. Şirket, cihazın ne zaman çıkacağını  ya da fiyatını belirlemedi. Ancak CES 2024 fuarında giyilebilir teknolojiler göz önüne alındığında Samsung’un bu trende katılması şaşırtıcı değildir.

Galaxy Ring Özellikleri Hakkında Fazla Bilgi Paylaşılmadı 

Galaxy Ring Özellikleri Hakkında  Fazla Bilgi Paylaşılmadı

Geçen sene Samsung’un EKG ve akıllı ev kontrollerini sunacağı akıllı yüzük için patent başvurusunda bulunduğu bildirilmişti. Galaxy Ring özellikleri hakkında bilgi paylaşılmadı ancak şirket, cihazı sağlıklı yaşam olarak tanımladığı için kalp ritmi, adım sayısı ve uyku kalitesi gibi temel sağlık verilerinizin takip edileceğine dair tahminler bildirilmiştir.

Teknoloji dünyasında heyecanla beklenen bu ürün,şirketin inovasyon yolculuğunda bir adım daha ileri taşıyacak gibi görünüyor. Galaxy Ringle gelen bazı yapay zeka destekli araçların da sunulacağı bildirilmiştir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir