Samsung Hindistan tarafından yanlışlıkla yapılan bir paylaşım ile beraber dayanıklılık odaklı bir SSD modelinin yakın zamanda sunulacağı dile getirildi. Samsung T7 SSD Rugged olabilir.     

Samsung’un 2020 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu SSD T7 taşınabilir depolama çözümü bir kez daha kullanıcıların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Bu kez askeri standartlarda dayanıklılık sertifikası yer alacak. 

Samsung T7 SSD Rugged gelebilir

Samsung Hindistan sosyal medya hesabında yanlışlıkla aktarılan bir görsel dayanıklılık odaklı T7 SSD modelinin gündemde olduğunu gösteriyor. Çizgili gövde tasarımı, LED bildirim ve USB Tip-C girişi dikkat çeken özellikler arasındadır. Daha önce de belirtildiği üzere Samsung T7 SSD Rugged depolama çözümü MIL-STD 810G askeri standartlarda darbelere ve şoklara karşı da oldukça dayanıklıdır. Esasında standart versiyon da oldukça dayanıklı bir gövdeye sahiptir. Samsung T7 SSD modeli okuma hızlarında 1050MBps seviyesi, yazma hızlarında ise 1000MBps seviyesini yakalıyor. Ülkemizde ise 2200TL civarından başlıyor ve parmak izi okuyuculu bir versiyonu da vardır. Samsung T7 SSD Rugged modelinin kısa bir süre içerisinde tanıtılması da bekleniyor. 

Instagram’ın ürün etiketleme özelliği herkese açılıyor


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir