Güney Kore merkezli Samsung, ilk olarak CES 2022’de adından söz ettirdiği 32 inç boyutundaki Smart Monitor M8’inin resmi olarak tanıtımı yapıldı. Samsung Smart Monitor M8; 16:9 en-boy oranına, 60 Hz yenileme hızına ve VA türünde bir ekran paneline sahip olan 4K çözünürlüklü bir LCD monitördür. Monitörün ekran paneli ise HDR10+ uyumlu ve sRGB renk spektrumunun %99’unu kapsıyor.

30

Bunun yanı sıra GSM Arena tarafından aktarılanlara göre, monitörden uzak PC erişimi özelliğinin yanı sıra, yerleşik olarak AirPlay 2 ve Samsung DeX desteğine sahiptir. Bunun yanı sıra Samsung Smart Monitor M8, 5 watt’lık iki adet hoparlöre ve eğilme işlevine sahip çıkabilir 1080p Slimfit kameraya vardır. Smart Monitor M8, şirketin kendine ait işletim sistemi olan Tizen OS’iye sahiptir ve tüm akıllı cihazları için bir kontrol merkezi görevi görebilir. Cihazda giriş çıkış portları olarak bir mikro HDMI bağlantı noktası ve iki USB-C bağlantı noktası yer alıyor. Aynı zamanda monitörde bağlı olan telefon ve bilgisayarları çalıştırmak için Wi-Fi 5 ve Bluetooth 4.2 kablosuz bağlantı desteği ve 65 watt gücünde USB-C çıkışı yer alıyor.

Youtube videolarına emoji ile tepki verme dönemi başlıyor

9,4 kg ağırlığa sahip olan monitör; sıcak beyaz, gün batımı pembesi, gün ışığı mavisi ve bahar yeşili olmak üzere dört farklı seçeneği ile satışa sunuluyor. Samsung Smart Monitor M8, yanı sıra verilen SlimFit kamera ile beraber 729 dolarlık perakende satış fiyatıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir