Samsung, tarihin en sevilen çizgi filmi Pokemon’un karakterlerinin yer aldığı yeni ürünleriyle adından söz ettirmeyi başardı. 

Samsung Galaxy Z Flip 4, Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 5 için tasarlanan bu yeni pokemon temalı ürünler oldukça dikkat çekicidir. 1990’lar başlayıp hala farklı şekilleriyle devam eden Pokemon serisi, dünya genelinde pek çok izleyiciye sahiptir. 25 yıldır ilk günkü popülerliği ile devam eden seride artık Ash Ketchum ve Pikachu olmas da Pokemon ürünlerinin popülerliği her geçen gün devam ediyor. Samsung yaptığı yeni çalışmalar ile Pokemon popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. 

Samsung, Pokemon temalı ürünleriyle dikkat çekiyor

samsung pokemon temali urunleriyle dikkat cekti

Güney Kore merkezli dev üretici Galaxy ürünlerinde yeni Pokemon temalı aksesuarlarının tanıtımını gerçekleştirdi. Bu özel üretim aksesuarlar öncelikle Güney Kore pazarında satışa sunulacak ve ilerleyen dönemlerde ise diğer ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor. Galaxy Z Flip 4, Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 5 adlı modeller için üretilen yeni aksesuarlar oldukça beğeni topluyor: Flip 4 modelindeki Pokemon temalı silikon malzemeden üretilen kılıf Pikachu, Bulbasaur, Squirtle ve Charmander’ın yanı sıra pek çok poke topları ile tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra Galaxy Watch 5 için tasarlanan pokemon temalı kayışta oldukça dikkat çekicidir. Aynı zamanda adeta gerçek bir pokemon topu gibi gözüken Galaxy Buds 2 Pro’nun kutusu oldukça beğenildi. Söz konusu bu şarj kutusunun Samsung markalı diğer kablosuz kulaklık modelleri ile uyumlu olduğunu da belirtmek gerekir. 

Güney Koreli şirket Samsung, Pokemon temalı ürünlerin yanı sıra aynı zamanda diğer popüler seriler için de yeni ürünler sunuyor. Bunlar arasında ise Star Wars yer alıyor. Samsung Star Wars Galactic aksesuarları markanın resmi internet sitesinde bulunuyor. Dev teknoloji şirketi Samsung, 26 Aralık tarihinden sonra Pokemon temasına sahip ürünlerini resmi internet sitesinde satışa sunacak.

Samsung Galaxy S23 Geekbench’te

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir