Samsung Galaxy S23 Geekbench sonuçları açıklandı. Uzun zamandır beklenen akıllı telefon performans testi sonuçlarının detayları haberimizde:

Samsung’un merakla beklenen telefon serisi Galaxy S23 tanıtımı ertelendi

Samsung Galaxy S23, Geekbench sonuçlarına ulaştı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni akıllı telefon modelleri Geekbench testinde nasıl performans gösterdi Konu hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Samsung Galaxy S23 Geekbench sonuçları açıklandı

SM-S911B model numaralı Samsung Galaxy S23, Geekbench testinde boy gösteriyor. Söz konusu telefon, tek çekirdek testinde 578 puan, çoklu çekirdek testinde ise 2118 puan aldı.

Geekbench testlerine göre Galaxy S23 modeli, 3.36 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip. Bu işlemcinin Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin özel bir versiyonu olduğuna inanılıyor.

Yapılan testte ayrıca Samsung Galaxy S23 modelinin 8 GB RAM’e sahip olduğu ve Android 13 işletim sisteminden güç aldığı ortaya çıktı.

Cihazın SM-S911U model numaralı ABD versiyonu da geçen Ekim ayında aynı platformda görüldü. Güney Kore merkezli teknoloji devi tarafından üretilen Galaxy S23 modelinin SM-S911B versiyonu dünya çapında piyasaya sürülecek.

Hatırlarsanız geçtiğimiz gün şirket Galaxy S23 serisinin satış fiyatına karar veremediği için tanıtımı erteleme tarihi almıştı. Bu nedenle yeni akıllı telefon serisinin tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Peki siz Galaxy S23’in performans testlerini nasıl buldunuz? Sizce cihaz kullanıcı beklentilerini karşılayacak mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir