Samsung’un yeni orta sınıf modeli Galaxy M55 5G resmen tanıtıldı. İlk olarak Brezilya’da görücüye çıkan yeni model yüksek özellikleri ile dikkat çekiyor.

Samsung, orta segment pazarındaki gücünü sürdürebilmek adına yeni modellerinin tanıtımına devam ediyor. Galaxy M55 adı verilen yeni model için Brezilya’da etkinlik düzenleyen şirket, bu sayede yeni modelin özelliklerini ortaya koydu.  Brezilya pazarına özel olarak sunulan bu cihaz, yakında global pazarlarda da yerini alacak ve daha fazla bölgede tüketiciler ile buluşacak.

Samsung Galaxy M55 Özellikleri

Galaxy M55 5G, 6.7 inç AMOLED Plus ekranı ve 120Hz yenileme hızıyla ilk bakışta dikkat çekiyor. üsten bir ekran performansı sunabilecek olan Galaxy M55 bu kaliteyi Android 14 ve One UI 6.1 ile destekliyor. Bu sayede yazılımsa alanda da güncel bir kullanıcı deneyimi vaat eden telefon, Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alıyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile kullanılacak Galaxy M55, 5000mAh kapasiteli bataryası için 25W hızlı şarj desteği ile yeniden kullanımı da hızlandırıyor.

Samsung'un Orta Segmentteki Yeni Modeli Galaxy M55 5G Tanıtıldı
Samsung’un Orta Segmentteki Yeni Modeli Galaxy M55 5G Tanıtıldı

Yüksek kapasiteli bataryası ve verimlilik odaklı işlemcisiyle gün boyunca tek batarya ile kullanımı destekleyecek M55, orta segmente göre oldukça iddialı. Kablosuz bağlantı seçeneklerinde; Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC ve USB-C olarak zengin seçenekler sunan Samsung, kamera özellikleriyle segmentteki rakiplerine de gövde gösterisi yapıyor. Orta segment modellerinde fotoğrafçılıkta yeni bir dönem başlatan Samsung, 50 MP ön kamera ve OIS destekli 50 MP + 8 MP + 2  MP arka kamera düzeniyle beklentilerin üstünde bir performans sunuyor.

IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olan M55, 7.8 mm incelik ve 180 gram ağırlığı ile kullanım sunacak. telefonun henüz Avrupa fiyatı açıklanmadı. Ancak kısa süre içerisinde resmi mağazalarda yer alması bekleniyor. Yeşil ve mavi renklerde satılacak yeni modelin fiyatı, satışı ve Samsung’un bu segmentteki iddiasını ortaya koyacak. Yeni modelin etiket fiyatı da segmentteki rekabet için oldukça önemli. Detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir