Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un gerçekleştirmiş olduğu geliştirici konferansı ile beraber şirket modelleri için yepyeni bir arayüzünü duyurdu. Samsung One UI olarak gelen bu yeni arayüz sade ve akıcı yapısı ile bir hayli beğenildi. Tek elle kullanımı kolaylaştırılan ve daha fazla pratiklik sunan bu tasarım Samsung web sitesi üzerinden beta sürüme açıldı. Beta sürüme kaydolmak için yapılması gerekenler yayınlanırken One UI beta sürümü Galaxy Note 9, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus cihazları için henüz yayınlanmış değil. Henüz amiral gemisi modellere yayınlanmasına belli bir süre varken Samsung One UI arayüzü nasıl indirilir sizlere bu içeriğimizde bahsedeceğiz.

Samsung One UI Arayüzü Nasıl İndirilir?

1 1542216284

Samsung’un Samsung Members veya Samsung+ uygulamaları üzerinden Samsung One beta sürümüne kaydolmak mümkün oluyor. Fakat adımlar biraz farklı işliyor. Samsung mağazası’nda da yer alan bu uygulamalar kolay bir şekilde indirilebiliyor. Samsung One bir arayüz olduğu için Samsung’un tüm cihazlarına sunulması bekleniyor. Ancak öncelik olarak markanın amiral gemisi modellerinde yer alması bekleniyor. Tüm bu işlemleri gerçekleştirmeden önce One UI beta sürümünün henüz resmi olarak yayınlanmadığını belirtelim. Samsung sadece şuan için Beta kayıt sürecini yayınlamış durumda.

Henüz resmi beta sürümü sitede yer almazken Samsung’un beta kayıt sürecine detaylı bir şekilde erişebilirsiniz. Samsung One UI arayüzü ile yuvarlatılmış köşelere sahip tasarımı görüyoruz. Ayrıca yeni tasarımlı butonlar ve tek elle kullanım için genel detaylar bu yeni arayüz de dikkat çekiyor. Samsung’un henüz tanıtımın üzerinden fazla geçmeyen One UI arayüzünü çok yakın bir zamanda göreceğiz. Beta kayıt sürecinin yayınlanmasından sonra kısa bir süre içerisinde Beta sürümü ve daha sonra geliştirmelerin sonlanması ile beraber bu yeni arayüzün final sürümü yayınlanması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir