Güney Koreli şirket Samsung’un teknik servis ve müşteri hizmetleri servisi olan Samsung Members nedir ve nasıl kullanılır gibi soruların cevabını vermeye çalışacağız. Şirket kullanıcı deneyimini her zaman üst seviyede tutmak için geliştirmeler yapmaya devam ediyor. Samsung tarafından kullanıcı hayatını kolaylaştırmak adına sunulmuş olan Samsung Members, bir asistan uygulaması da diyebiliriz. Uygulama üzerinden çağrı merkezi aranabiliyor, destek hatta kısmından bağlantı gerçekleştirebiliyor ve yakınınızda yer alan teknik servis bilgilerini görebilme özellikleri bulunuyor. Müşteri hizmetleri haricinde en hızlı erişim yönteminin olduğunu belirtelim.

Samsung telefonumun modelini nasıl öğrenebilirim?

Samsung Members nedir? Özellikleri nelerdir?

1 1 12

Uygulamada bulunan otomatik kontroller özelliğini kullanarak tek bir tıkla tüm cihazı gözde geçirebilirsiniz. Cihazınız için gerekli donanım testide yapabilirken, bellek ve depolamayı tek bir tıkla optimize edebiliyorsunuz. Optimize et seçeneği sayesinde ayarları ve pil tüketim optimizesini gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamada uzaktan erişim hizmeti de bulunurken, Samsung teknik desteği ile uzaktan erişim sağlanabiliyor.

  • Uygulamayı açtığınız zaman üstte yer alan 3 noktaya dokunun.
  • Uzaktan destek almak için “Samsung Members davet” seçeneği ile devam edin.
  • Uygulama ayarları bölümünden Samsung account hesabına giriş yapabilirsiniz.
  • Cihaz optimize için altta yer alan Yardım seçeneğini kullanın.
  • Otomatik kontrolleri ve optimize işlemleri ile interaktif seçeneği gibi adımlarla cihazın birçok noktasını test edebilirsiniz.

Uygulamayı Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirken, eski Galaxy ve Note serilerinde uygulamanın çalışmadığını belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir