Samsung tarafından geliştirilen özel ve akıllı olarak adlandırılan monitör M8 için ilk detaylar paylaşıldı. 2022 yılında tanıtılacak olan monitör, ekranların daha da akıllanmasını sağlıyor.

Ekran teknolojilerinde dünya genelinde en başarılı şirketlerden bir tanesi olan Samsung, monitör dünyasında yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. M8 olarak adlandırılan özel akıllı monitörü ile piyasaya giriş yapacak olan şirket, monitörlerde bugüne kadar yer verilmeyen yeni özellikleri kullanıcılara sunmayı hedefliyor.

M8 özellikleri neler?

4K çözünürlük destekleyen 32 inç boyutundaki M8 akıllı monitör; bilgisayarlara bağlanma, uygulamalara erişme ve akıllı televizyon gibi pek çok farklı amaç için kullanılabilir. Samsung yeni modeli için sessiz bir şekilde güncellemeler yapsa da monitör ile ilgili gelen son bilgilerde özellikle yayın yapan oyuncuların işlerini çok daha kolay hale getirecek özelliklere yer verileceği belirtildi. Sadece 11 mm kalınlığında olan bu akıllı monitör, özel bir kamera ile destekleniyor.

Böylece yayıncılar yüksek çözünürlük ile destekleyen ekrana ek olarak yüksek çözünürlüklü görüntü alabilecek kamera desteği ile dev akıllı monitörü kullanabilecek. Yayıncıların dışında ise iş görüşmeleri ve görüntülü sohbet uygulamalarında da bu monitör son derece işleri kolay hale getirecek. 

Monitör ile ilgili gelen ilk bilgiler yepyeni deneyimlerin sunulacağını gösterirken, piyasada bir beklenti oluşturmayı da başardı. 2022 yılında piyasaya sunulacağı kesin bir şekilde açıklanan bu monitörün üstelik hızlı şarjı destekleyecek özel portlara da sahip olacağı söyleniyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir