Katlanabilir modeller üzerinde yoğunlaşmaya devam eden Samsung’un, yeni Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Flip 4 modellerinin detaylarını aktarmaya devam ediyoruz. Şirketin katlanabilir planlarının sadece akıllı telefonlar ile sınırlı olmadığı da ortaya çıktı.

Pazarın lideri konumunda bulunan Samsung, bir süre sonra Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Ancan şirketin bu modelleri haricinde Galaxy Tab S9 tablet ailesinin yanında bir de katlanabilir ekrana sahip bir tablet modeli tanıtabileceği ortaya çıktı. Bu tablet ise büyük ekranı taşınabilir bir seviyeye indirecek. Yeni tablet modelinin 2023 yılının ilk çeyreğinde kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor.

2022’nin en iyi Samsung telefonları

Samsung’dan katlanabilir tablet geliyor

37

Şirketin birçok katlanabilir cihaz prototipi ortaya çıkmıştı. Şimdi ise elinde yer alan gelişmiş ekran teknolojiler ile beraber katlanabilir ekranlı bir tablet üzerinde çalışmak istiyor. Samsung’un tablet pazarında fark yaratabilmesi için sadece donanım değil yazılım desteği ile de öne çıkması gerekiyor. Öyle ki tabletlerde yer alan Android ekosistemi çeşitli sebeplerden eleştirilirken, uygulama desteği noktasında daha da zenginleşmesi isteniyor. Şuan için Samsung’un katlanabilir tablet modeli için bilinen detayların bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.

Galaxy Z Fold 4 için beklenen özellikleri hatırlayacak olursak ise, 7.6 inç büyüklüğünde QXGA+ 120 Hz AMOLED bir ekran paneli yer alıyor. Dış taraftaki ekran 6.2 inç HD+ 120 Hz AMOLED olarak karşımıza gelirken, işlemci tarafında ise Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden güç alacak.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir