Samsung, Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 renk seçenekleri konusunda farklılıklar sunacak. İşte yeni raporlara göre Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6’da yer alacak yenilikler.

Samsung, katlanabilir Galaxy Z serisinin altıncı serisini geliştiriyor. Şirket bu konuda sessiz bir şekilde çalışmalarını sürdürse de yeni CAD tabanlı render çalışmalar sızdırıldı. Bu sızıntıya göre tasarım açısından Z Flip 6’da herhangi bir değişikliğe gidilmeyecek. Ancak Z Fold 6 modelinde daha keskin hatlara ve köşelere sahip bir tasarım takip edilecek. 3C sertifikasyon sitelerinde görülmeye başlanan yeni modeller, yeni renk ve depolama seçenekleriyle gelecek.

İşte Galaxy Z Flip 6, Fold 6 Renk ve Depolama Seçenekleri

Galaxy Z Flip bugüne kadar eğlenceli ve canlı renklerle piyasaya sunulmuştu. Yeni modelde de bu gelenek devam ettirilecek. Son sızıntıya göre siyah, açık mavi, nane, şeftali, gümüş gölge, beyaz ve sarı olarak 7 renk seçeneği sunulacak. Bu özel adlar ile özel renk seçeneklerinin yer alması, daha fazla kişinin kişisel bir Galaxy Z Flip deneyimi yaşamasını sağlayacak. Renk tonlarından 4 tanesi, önceki modellerde kullanılmıştı. 3’ü ise yeni olacak. Sızıntıda lavanta ya da mor renklerinin olmaması dikkat çekiyor. öyle ki bu renkler Galaxy Z Flip ile özleşmişti.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Galaxy Z Fold 6’da ise, renkler önceki renklerle büyük oranda aynı. Renklere ek olarak lacivert, lacivert ve gümüş, gümüş olacak. Yeni renkler arasında en dikkat çeken ise açık pembe tonu olacak. Galaxy Z Fold modelinde kadınların sevdiği renge yer verecek Samsung, siyah ve beyaz seçeneğini de yine kullanacak.

Depolama seçeneklerinde ise Galaxy Z Flip 6 ve Fold 6’da 256 GB ve 512 GB depolama alanları yer almaya devam edecek. Ancak 1 TB yapılandırmasında kullanıcılara seçim imkanı sağlanacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir