Samsung Galaxy Z Fold 6 için çok fazla bilgi gelmemiş olsa da yeni görüntüler paylaşıldı. Samsung Galaxy Z Fold 6 böyle mi gelecek?

Samsung’un yeni katlanabilir telefon modeli olacak Samsung Galaxy Z Fold 6  için bilgiler gelmeye başladı. Yeni model için sürpriz olarak ilk görseller paylaşıldı. Görsellerin Samsung Galaxy Z Fold 6’ya ait olup olmadığı net olarak bilinmiyor ve resmi bir paylaşım değil. Ancak sızıntı kaynağı yeni modelin bu şekilde piyasada olacağını öne sürüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Tasarımı Neler Sunuyor?

Smartprix tarafından yapılan bu sızıntıda telefon için CAD görüntülere yer verildi. Yeni modelde Samsung tasarımda değişikliğe gidecek ve daha köşeli hatlara sahip bir telefonu piyasaya sunacak. Bu köşeli yapı, katlanabilir telefonun daha belirgin hatlarda olmasını sağlıyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Böyle mi Görünecek?
Samsung Galaxy Z Fold 6 Böyle mi Görünecek?

Bununla birlikte arkada 3 büyük kameralı bir kurulumun yer alacağı da örülüyor. Dikey olarak sıralanacak olan kameraların yüksek çözünürlüklerde olması bekleniyor. Bununla birlikte kamera çerçevelerinde de değişiklik yapılacak. Daha ince çerçevelerin kullanılacağı kamera modülleri önceki serilere göre farklılık içerecek. Paylaşılan çizimlere göre telefondaki katlanma yapısında da ciddi bir yeniliğe gidiliyor. Kapandığı takdirde hiçbir şekilde boşluk olmayacak telefon, daha kompakt bir yapıda olacak. Yeni modelde S Pen yuvasına ise yer verilmeyecek.

Galaxy Z Fold 5’ten Daha İnce Olacak

Galaxy Z Fold 6  bir önceki sürüme göre daha ince olacak. Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin kullanılacağı yeni model, böylece daha ince yapıda olacak. Bu değişiklikler inceliği değil, telefonun ağırlığını da değiştirecek.

İşte Galaxy Z Fold 6 Özellikleri (Söylentiler)

Galaxy Z Fold 6’da yer alması beklenen özellikler ise şöyle;

  • Batarya: 4.600 mAh
  • Arka kamera: 50 MP geniş açı + 10 MP 3x telefoto + 12 MP ultra geniş açı kameralar

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir