Samsung Galaxy Z Flip 5’in temmuz ayının son haftasında bekleyenler için duyurulması planlanlar arasında yer alıyor. Şimdiden telefonun fiyatı ile ilgili bilgilerin söylentileri artmaya başladı.

Katlanabilir telefon pazarına giriş yapan Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy Fold ile sektörde çığır açtı ve rekabeti kızıştırdı.Yapılan pazar araştırmasından çıkarılmış olan izlenimde Canalys’a göre, geçen yıl toplam olarak 14.2 milyon adet katlanabilir akıllı telefon satışı gerçekleştirildi.Sadece Samsung markalı katlanabilir telefonlar, toplamda 11 milyonluk bir satış hacmini oluşturarak önemli bir başarı elde etti.Şirketin bu pazardaki payı yüzde 80 seviyelerine çıkış göstermiş oldu.

Galaxy Z Flip 5 Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung’dan iki yeni telefon daha geliyor

Samsung’un üzerinde çalışmalarına devam ettiği yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5, temmuz ayında merakla bekleyen insanların karşısına çıkacak.

Samsung’un, Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 telefonlarını 26 Temmuz 2023 tarihinde tanıtımının gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Her iki telefonda bulunacak olan Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy yongası, geliştirilmiş bir menteşe mekanizması ile ve muhtemelen daha geliştirilmiş olan kamera sistemi de yer alacak.Araştırmalarda yapılan yorumlara göre, bu yıl 30 milyon civarında katlanabilir ekranlı akıllı telefon satışı yapılabileceği tahmin ediliyor.

Sızıntılara göre ise, Galaxy Z Flip 5’in 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip temel sürümünün 1.299 euro gibi bir fiyatla satışa sunulacağı söylentiler arasında yer alıyor. Karşılaştırma açısından bakıldığı zaman Galaxy Z Flip 4’in 1.099 euro başlangıç fiyatı ile piyasaya sürülmüş olduğunu hatırlatmakta fayda var. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir