Samsung tarafından 2021 yılında piyasaya sunulan Galaxy Z Flip 3 modeli çoğu kullanıcı için dikkat çekmeyi başardı. Ancak satın alma aşamasında kullanıcıların özellikle katlanabilirlik durumuna göre bir seçim yapması gerekiyor. Teknik özellikleri oldukça üstün olan bu modellerde yükseltilmiş yonga seti, harici ekranlar, açılma ve kapanma fonksiyonları dikkat çekici.  İşte Galaxy Z Flip 3 için ön plana çıkan avantaj ve dezavantajar.

Samsung Galaxy Z Flip 3 kimlere hitap ediyor?

Samsung Galaxy Z Flip 3 modelleri için yapılan tüm değerlendirmelerde özellikle katlanabilir bir telefon isteyenlerin değerlendirilmesi gereken seçenekler arasında olduğu vurgulanıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3’te başarısız bulunan özellikler 

Kamera performansı ve pil optimizasyonu zayıf olması nedeniyle kullanıcıların performans ve pil ömrü için iyi bir seçeneğe sahip olmayacağını mutlaka göz önünde bulundurmalı. Galaxy Z Flip 3 modelinde kullanıcılar özellikle 2 farklı ekran ile telefon kullanma deneyime sahip olacağından dolayı farklı bir deneyim yaşayabilmek mümkün.

Telefoto lensin olmaması ve özellikle harici ekran performansının düşük bulunması, katlanabilir modelde ön plana çıkan en büyük eksiklikler arasında. 

Samsung Galaxy Z Flip 3’te başarılı bulunan özellikler 

Özel tasarımı ve düşük fiyat ile piyasaya sunulması yeni modelin en çok dikkat çeken detaylar arasında. Ana ekrandaki 120 Hz. ekran yenileme hızı ve geliştirilmiş IPX8 derecesi de modeli cazip kılıyor. Bunun dışında yeni ekran, yeni kaydırma hareketleri sayesinde çok sayıda ekstra işlevsellik sunuyor. Parmak izi okuyucuyla kilidini açtıktan sonra, bir dizi widget’ı kullanabilirsiniz. Böylece telefonu açmadan da harici ekran üzerinden pek çok işlemi yapabilmek mümkün.

Bu artı ve eksileri ile birlikte piyasada olan telefonda belirtilen kriterler telefonda en çok ön plana çıkan ve en çok eleştiri alan detayları kapsıyor. Modeli satın almadan önce bunları göz önünde bulundurmanız, telefondan daha iyi verim almanızı sağlayacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir