Zorlu şartlar için özel olarak tasarlanan akıllı telefon Samsung Galaxy XCover 6 Pro ve tablet Galaxy Tab Active 4 Pro için yeni bir tarih verildi. Samsung, zorlu şartlar için özel bir telefon ve tablet pazarını uzun bir zamandır elinde tutuyor. 

Firmanın bu noktada hazırladığı en yeni cihazları Samsung Galaxy XCover 6 Pro ile Galaxy Tab Active 4 Pro olacak. Söz konusu bu ürünler resmi olarak 13 Temmuz tarihinde lanse edilecek. Burada özellikle de Samsung Galaxy XCover6 dikkat çekmeyi başarıyor ve bu telefon için pek çok detay biliniyor. Kısa bir süre önce Google Play’in resmi kayıtlarında dahi yer alan telefon, dikkat çekici bir tasarıma sahip. Telefonun ön yüzü daha önceki sızıntılardan da görüldüğü üzere garip duruyor çünkü Samsung, çerçeveleri kalın bir şekilde tasarlamasına rağmen telefona bir damla çentik koymayı tercih ediyor. Bu anlamda son derece şaşırtan cihaz, üretilme amacı sebebiyle güçlü bir gövdeye sahiptir. 

Arka kısmında çiftli kamera bulunan Galaxy XCover6, USB-C ile 3,5 mm bağlantı özelliğine sahiptir. Son derece kısıtlı bir kitleye hitap eden bu cihaz, Geekbench verilerinden elde edilen bilgilere göre gücünü Snapdragon 778G işlemciden alıyor. Teste 6 GB RAM ile giren ve performans konusunda da iyi bir noktada yer alan Galaxy XCover 6 Pro, Android 12 üzerine kuruluyor. Tam olarak 4.050 mAh pil özelliğine sahip olan Galaxy XCover6, 50 megapiksel ana kamera özelliğinin yanı sıra yüksek ihtimalle 8 megapiksel ya da 12 megapiksel ultra geniş açı kamera özelliğine sahip olacak. 235 gramlık özel detaylara sahip olan bu akıllı telefon, yalnızca siyah renkte geliyor.

Samsung Galaxy XCover6 için halen fiyat konusunda belirgin bir rakam yoktur. Özellikle şiddetli düşme darbelerine karşı son derece dayanıklı bir gövdeye sahip olan cihaz, ilerleyen günlerde Türkiye’de de satışa sunulacak. Bununla beraber zorlu şartlara özel Galaxy Tab Active 4 Pro tablet modeli de ileride Türkiye pazarındaki yerini alacak. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır.  

Anonymous Rusya’nın İHA’larını hackledi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir