Samsung’un orta sınıf telefonlarından biri olan Galaxy Wide 6, Güney Kore’de düzenlenen etkinlikte resmi olarak tanıtıldı. İşte Galaxy Wide 6’nın teknik özellikleri ve fiyatı;

Samsung’un iPhone 14 göndermeli reklam filmi gündem oldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir süredir üzerinde durduğu telefon serilerinden Galaxy Wide serisine bir yenisi daha eklendi. Orta sınıf bir Android telefon olarak nitelendirilebilecek Samsung Galaxy Wide 6, Güney Kore’de piyasaya sürüldü. Eylül 2021’de lansmanı yapılan Galaxy Wide 5’in devamı niteliğinde tasarlanan yeni telefon, kullanıcıları memnun edecek birçok özelliğe sahip.

Samsung Galaxy Wide 6 özellikleri ve fiyatı

Galaxy Wide 6, 6.5 inç LCD ekrana ve 720 x 1600 HD ekran çözünürlüğüne sahip. Cihaz 8 megapiksellik bir özçekim kamerasına ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise üçlü kamera kurulumu 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik lensi bizleri karşılıyor.

Android 12 ile piyasaya çıkacak olan Samsung Galaxy Wide 6, Dimensity 700 işlemciye sahip. 5000 mAh batarya ile dikkat çeken telefon, 4 GB RAM ve 128 GB dahili belleğe sahip. Çift SIM destekli Samsung Galaxy Wide 6 5G ile uyumludur.

Şu anda sadece Güney Kore’de satılan Samsung Galaxy Wide 6’nın fiyatı 256 dolar olarak belirlendi. Kullanıcılar için siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunulıyor. Uluslararası satışların ise ne zaman başlayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir