Samsung, piyasaya sunulacak iPhone 14 serisi öncesinde Apple’a reklamla gönderme yaptı. Yeni reklam filmi, kısa süre içerisinde teknoloji dünyasının gündemi oldu.

Samsung, Galaxy S22 Ultra ve Z Flip4 modelleri için yepyeni bir reklam filmi yayınlandı. Ancak bu reklam filminde yeni cihazların özelliklerinden ziyade iPhone 14 göndermeleri dikkat çekti. Samsung’un resmi hesapları üzerinden paylaşılan yeni reklam filminde açık bir şekilde “Bu yenilikler iPhone’a gelmiyor” denildi.

Samsung kripto para borsası platformunu 2023’te tanıtabilir

“Kemerlerinizi bağlayın”

Samsung’un reklam filminin başında “Apple’ın son lansmanı için kemerlerinizi bağlayın” demesi ve ardından 100x Zoom ve 108 MP kamera gibi Samsung’un modellerindeki özelliklere değinmesi Samsung’un büyük bir göndermesi olarak değerlendirildi. Samsung’un bu hamlesi bir ilk değil. Zira daha önce de iPhone X gibi modellerin tanıtımı öncesinde benzer çalışmalar yapılmıştı.

Apple’ın cevabı ne olacak?

Samsung’un reklam filmi ile Apple’a sataşmasının ardından 7 Eylül’de tanıtım yapacak Apple’ın nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor. Sizce Apple’dan cevap gelecek mi yoksa şirketin cevabı iddiaları modellerini duyurmasıyla mı olacak?

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir