Teknoloji şirketi Samsung’un yakın zamanda lanse etmesi beklenen Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro için ilk görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Yeni nesil akıllı saat modelinde oval tasarımın sürdürüleceği gözüküyor. Ancak Galaxy Watch 4 ailesine göre daha şık bir model bizleri karşılayacak gibi duruyor. Mobil teknoloji dünyasının önemli sızıntı kaynaklarından olan Evan Blass, Güney Koreli dev Samsung hakkında önemli bir paylaşım gerçekleştirdi. Yapılan paylaşım ile şirketin yeni nesil Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro ailesine yönelik basın görselleri olduğunu belirttiği render görselleri paylaştı. Yeni bu akıllı saatlerin beklenen bir tasarım ile geleceği gözükmüş oldu.

Samsung Galaxy Watch 5 ailesi ortaya çıktı

Gözükenlere göre Samsung Galaxy Watch 5 modelini Project X olarak kodlamış durumda. Saatin özellikleri noktasında LTE’li sürümün de gelmesi bekleniyor. Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic modelinin gelişmiş yeni versiyonu olarak tanıtılacak. Galaxy Watch 5 ise Heart kod adı ile direkt olarak Galaxy Watch 4 yerine gelecek.

Galaxy Watch 5 Pro modelinin tasarım detaylarına baktığınız zaman modelin genel olarak Galaxy Watch 4’e benzediği gözüküyor. Kayış bağlantı noktasında değişiklik dikkat çekerken, tasarım olarak biraz kalınlaştığı gözükürken, bu noktada daha sağlam olduğu bekleniyor.

Galaxy Watch 5

Samsung’un önümüzdeki ay gerçekleştireceği bir Unpacked etkinliği ile beraber bu yeni akıllı saat modellerini tanıtması bekleniyor. Lansman karşısında Galaxy Watch 5 ailesi ile beraber Samsung cephesinden yeni ürünler de görebiliriz. Şu an için Galaxy Watch 5 hakkına ortaya çıkan detayların ve özelliklerin bu kadar olduğunu belirtelim.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir