Samsung, her yıl yeni ürün ve inovasyonlarını tanıtmak için düzenlediği Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini bu yıl 14 Ocak’ta San Jose’de gerçekleştirecek. Etkinlik Pasifik saatiyle sabah 10’da başlayacak. Bu saat Doğu’da öğleden sonra 1, Londra’da öğleden sonra 6, CET (Orta Avrupa Saati) ise öğleden sonra 7 ve Türkiye’de akşam 9 saatine denk geliyor.

Etkinlik kapsamında günlük yaşamımızla olan ilişkimizi dönüştürmek üzere geliştirilen yeni Galaxy  inovasyonlarının tanıtılacağı söylenirken, Galaxy S serisinin de ilk kez tüketiciyle buluşturulacağı belirtildi. Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra serilerinin genel tasarımını korunacağı da belirtildi. 

Galaxy AI

Samsung Yapay Zeka Alanında da Varım Diyor

İnovasyonların yanı sıra 2023 yılında en dikkat çekici ve dillerden düşmeyen teknolojisi olan yapay zeka için de çeşitli duyuruların gerçekleşeceği alınan duyumlar arasında. Samsung Galaxy AI başlığı altında son bir senedir üzerinde çalıştığı en iyi gece modu fotoğrafları, aramalar arasında canlı çeviri,  yapay zeka ile birleştirilmiş yeni One UI 6.1 arayüzü gibi tüm ürün ve hizmetleri 17 Ocak’ta tanıtacak. 

Etkinliği samsung.com ve Samsung YouTube kanalından izlemek mümkün olacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir