Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung’un yeni nesil amiral gemisi akıllı cep telefonlarının sunulmasına sayılı günler kaldı demek mümkündür. 

Şirkete yakın olduğu bilinen güvenilir kaynaklar, Galaxy Unpacked 2023 etkinliği tarihini açıkladı. Sızıntı bilgiler sunmasıyla adından söz ettiren Ice Universe bu kez Samsung’un bir sonraki dev etkinliğinin tarihini açıkladı. Çinli kaynağın aktardığı bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Unpacked 2023 etkinliği 1 Şubat günü gerçekleşecek. 

Lansmanın en çok merak edilen isimleri elbette ki şirketin amiral gemisi akıllı cep telefonlar olacak. Bunlar, Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modelleri olacak. Konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre cihazlar tasarım olarak halihazırda bulunan modellere benzer olacak. 

Sayılı günler kaldı

Galaxy S23 serisi akıllı cep telefonlar için Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 45W’a kadar hızlı şarj ve 200 megapiksele kadar olan kameralar sık sık konuşuluyor. Etkinlik kapsamında yeni amiral gemisi modellerin yanı sıra kablosuz kulaksız ve tablet gibi farklı ürünlerinde sunulması bekleniyor.

OpenAl’dan yeni yapay zeka Point-E

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir