Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un akıllı telefonlarında dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz Galaxy Temalar uygulaması bulunuyor. Ancak kullanıcılar bu uygulamada “Uygulama Başlatılamıyor” gibi hatalar ile karşılaşabiliyorlar. Bu hatanın Samsung cihazlar için birden fazla çözüm yolu bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde “Samsung Galaxy Temalar Çalışmıyor” sorunu ve çözümü hakkında yapabileceğiniz adımlara bakacağız.

Samsung Galaxy Temalar Çalışmıyor sorunu ve çözümü

2 1 20

Erişilebilirlik seçeneğini kapatın

Samsung telefonunuzda erişilebilirlik seçenekleri telefonunuzdaki temaları karıştırabilir. Bu noktada Samsung Galaxy temalar çalışmıyor problemi ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorunun ilk çözüm yolu olarak erişilebilirlik seçeneğini kapatmayı deneyebilirsiniz.

Erişilebilirlik seçeneğini kapatmak için telefon ayarlarınıza girin. Daha sonra ekranı kaydırarak seçenekler arasında Erişilebilirlik’e tıklayın. Gelen ekranda Erişilebilirlik ayarlarını detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Bu ayarlar bölümünde Görünülebilirlik Geliştirmeleri’ni seçin ve “Tuş Şekillerini Göster” düğmesini devre dışı bırakabilirsiniz.

Mağaza yükleme ayarlarını değiştirin

Mağaza içeriği yükleme ayarına erişmek için telefonda Galaxy Temalar uygulamasına erişin. Burada uygulama ana ekranının sol üst köşesindeki üç çizgiye basın. Gelen seçeneklerde sağ üst köşedeki çark işaretine tıklayarak Galaxy Tema Ayarları’na gidin. Burada Galaxy Temalar uygulamasında tüm ayarları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Bu ekrandaki Veri Kullanımı başlığı altındaki Mağaza İçeriğini Yükle başlığına hafifçe dokunun Wi-Fi ve Mobil Veri seçeneğini seçili hale getirin.

Samsung hesap oturumunuzu kapatın

Telefon ayarlarınıza giderek ekranı kaydırın ve Hesaplar ve Yedekleme başlığına gelin. Burada açılan ekrandan Hesaplar’a gidin ve burada cihazınızda kayıtlı olan tüm hesapların yer aldığı listeden Samsung hesabınıza dokunun. Daha sonra gelen ekranda Samsung hesabınız ile alakalı yapabileceğiniz tüm ayarlar bu ekrandan yönetilebilecektir. Ekranın sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayarak Hesabı Kaldır deyin. Samsung hesap oturumunuzu kapatmış olacaksınız.

Galaxy Temalar uygulamasının önbelleğini temizleyin

Galaxy Temalar uygulamasının önbelleğini temizlemek için yaşadığınız sorunu çözebilecektir. Bunun için ise Ayarlar >  Uygulamalar’a gidin. Uygulamalar ekranında telefonunuzda yüklü olan tüm uygulamalar sıralanacaktır. Ekranı aşağı doğru kaydırarak Galaxy Temalar uygulamasını bulun. Daha sonra Depolama’ya tıklayın ve ekranın el alt bölümünde yer alan Önbelleği Temizle’ye dokunun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir