2022 yılının sonuna doğru Samsung’un Galaxy Tab S8 FE modelini piyasaya sunulacağı iddia edildi. Yeni model, Galaxy Tab S8’den daha ucuz olacak.

Samsung tablette daha ekonomik seçenek arayanlar için yeni bir modeli önümüzdeki aylarda piyasaya sunacak. Galaxy Tab S8 FE olarak adlandırılacak olan model hakkında yeni bilgiler geldi. Rapora göre tablet modeli daha uygun fiyatlı olmasının yanı sıra kullanıcılara Android 13 deneyimini sunacak. SM-X500 ve SM-X506B model numaraları ile geliştirilen tabletler, pek çok farklı testte karşımıza çıkmıştı.

Geniş ekranlı Galaxy Tab S8 ailesi tanıtıldı

Samsung Galaxy Tab S8 FE özellikleri

96

Geekbench testlerinde tablette 6nm Kompanio 900T işlemcisine yer verildiği görüldü. Tablet ve Chromebook modelleri için özel olarak geliştirilen bu işlemciler, Samsung’un yeni tabletinde de yer alacak. 2 x Cortex-A78 CPU çekirdeği, 6 x Cortex-A55 çekirdeği ve bir Mali-G68 GPU birimine sahip olan işlemci 4 GB RAM ile desteklenecek. Tablet, Geekbench 5’in tek çekirdekli testinde 773 ve çok çekirdekli testte 2318 puan aldı. Tablettin en çok dikkat çeken bir diğer özelliği ise Android 13 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olması.

Yeni tablet modeli ile ilgili ortaya çıkan bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı. Gelişmeleri indir.com olarak aktarmaya devam edeceğiz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir