Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’dan bugüne kadar ki en geniş ekrana sahip olan tablet modeli geliştirildi. Galaxy Tab S8 serisi ile gelen bu yeni model iş ve eğlenceyi bir arada sunabiliyor. Samsung’un büyük ekranlı ile dikkatleri çeken Galaxy Tab S8 tablet serisi güçlü işlemcisi ile dikkatleri çekiyor. Samsung’un yeni Galaxy Tab S8 tablet serisi farklı kullanım seçenekleri ile hem iş hem de tatil içeriklerini bir araya getiriyor. Model Galaxy tabletleri arasında en ince ve hafif yapısı ile güçlü donanımı bir araya getirmiş oluyor. Buds otomatik geçiş gibi özellikleri ile diğer Galaxy cihazlarla bir ekosistem içinde çalışabiliyor. Model aynı anda birden çok görev yürütebilirken, donanım özellikleri noktasında neler sunuyor gelin bakalım.

Galaxy Tab S8 ailesi tanıtıldı

71

Yeni tanıtılan bu modelde 120 Hz destekli AMOLED bir ekran paneli bulunuyor. Çift taraflı 12 MP ultra geniş kamerası ile kutudan çıkan cihaz S Pen desteği ile de iş ve eğlenceyi bir araya getirmiş oluyor. Modelde 1 TB’a kadar artırılabilir depolama birimi bulunurken, görüntülü aramalarda yeni katılımcıları dahil etmek için otomatik yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapabilen otomatik kadraj teknolojisi de bu tablette yer alıyor. Gelişmiş Gürültü Azaltma teknolojisine sahip olan cihazda üç ayrı hassas mikrofon ile evde, ofis veya kalabalık bir ortamda sesi görüntü gibi net bir şekilde aktarmaya olanak sağlıyor.

Cihaz rakipsiz performansı ile çoklu görevleri aynı anda kolay bir şekilde halledebiliyor. 80 dakikada şarjı yüzde 100 yapabilen 45W destekli süper hızlı şarj desteğine sahip olan Galaxy Tab S8 modeli telefonları da 15 watt hız ile şarj edebiliyor. Model sahip olduğu tüm bu özellikler ile yüksek performanslı ve geniş ekranlı tablet arayan kullanıcılara direkt olarak hitap edebiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir