Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtımını yapacağı Galaxy S24 FE için beklentiler artıyor. Peki, Samsung Galaxy S24 FE özellikleri neler olacak? İşte detaylar…

Dünyanın en çok tercih edilen markalarından birisi olan Samsung, yeni modeli Galaxy S24 FE için hazırlıklarını büyük oranda tamamlamış durumda. Yeni modelle ilgili bugüne kadar pek çok sızıntı yapıldığı için yeni modelde yer alacak özellikler sürpriz bir etki yaratmayacak. Galaxy S23 FE sonrasında piyasaya sunulacak yeni model Galaxy S24 FE için Samsung’un beklentisi yüksek. Zira geçtiğimiz aylarda serinin devam etmeyeceğine yönelik bilgiler gelmiş ancak sonrasında bunların asılsız olduğu anlaşılmıştı. Yeni bir raporla birlikte Galaxy S24 FE’nin kesin olarak geleceği de belli oldu.

Tanıtılacak Samsung Galaxy S24 FE Özellikleri Neler?
Tanıtılacak Samsung Galaxy S24 FE Özellikleri Neler?

İşte Samsung Galaxy S24 FE Özellikleri

Galaxy S24 FE modelinde, bir önceki modele göre önemli yükseltmeler yer alacak.

LPDDR5x ve UFS 4.0 teknolojileriyle kutudan çıkacak telefonda 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına yer verilecek. Ancak alt versiyonlarda UFS 3.1’li 218 GB’lık bir versiyonun da olabileceği konuşuluyor. İşlemci cephesinde ise Qualcomm’dna vazgeçmeyne Samsung, Snapdragon 8 Gen 1 ile kullanım sağlayacak. Bazı pazarlarda ise bu işlemcinin yerini alacak diğer işlemci Exynos 2200 olacak.  Hatırlanacağı üzere küresel pazarlarda modellerini genelde Exynos işlemcilerle pazara sunan Samsung, bu yeni modelinde de Exynos 2200’ü tercih etmiş.

4500mAh kapasiteli bataryası ve hızlı şarj desteği ile kullanım sunacak yeni modelde kablolu ve kablosuz olarak iki seçenek mevcut. Kablolu şarjda 25W’a kadar hızlı şarj desteği elde edilebilirken kablosuzda bu oranda 15W’a geriliyor.

Yeni model için en çok merak edilenlerden birisi ekran özellikleri olsa da bugüne kadar bu konuda hiçbir detay paylaşılmadı. Kamera cephesinde ise 50 MP’lik ana bir sensöre yer verilmesi bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir