Akıllı telefon dünyasının en çok beklenen modellerinden olan Samsung Galaxy S23’ün serisinin beklenenden daha erken tanıtılabileceği öne sürüldü.

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi modelleri Galaxy S23 serisi olacak. Uzun zamandan beri yeni telefonlarla ilgili farklı özellikler ve sızıntılar yaşanırken, gündeme son gelen raporlarda tanıtımın erkene çekildiği iddia edildi.

Samsung Galaxy S23 kamerası hakkında yeni sızıntılar

Samsung Galaxy S23 ne zaman tanıtılacak?

Raporda 2023’ün amiral gemisini 2022’nin 4. çeyreği itibarı ile tanıtılacağı ve ardından kısa süre içerisinde piyasaya sürüleceği belirtildi. Tatil dönemini yakalamak istediği düşünülen Samsung, aynı zamanda rakiplerinin piyasaya sunacağı amiral gemilerine yanıt vererek pazar kaybı yaşamamak adına böyle bir karar almış olabilir. Zira özellikle Çin’deki üreticiler Kasım ve Aralık ayında arka arkaya tanıtımlar planlıyor.

Xiaomi 13 serisi, Kasım ayında Snapdragon 8 Gen 2 ile karşımıza çıkacak. OnePlus 11 Pro 5G’yi normalden daha erken görebiliriz. Vivo X90 Pro+ ise yıl sonundan önce tanıtılacak şekilde planlandı. Tüm bu iddialı amiral gemilerinin piyasada ilgi görmeden Samsung’un yanıt vermek istemesi bir pazarlama stratejisi olarak dikkat çekiyor ve bu da bu raporun güvenilirliğini arttırıyor. Galaxy S21 serisi Ocak ayında, S22 serisi ise Şubat ayında tanıtılmıştı.

Twitter bu ayın başlarında yaptığı açıklamada, ayda 5 dolarlık premium alan Twitter Blue abonelerinin önce tweet’lerini düzenleyebileceklerini söyledi. Özelliğin Blue ile sınırlı kalıp kalmayacağı net olarak bilinmiyor. Ancak Yakında Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda’daki aboneler bu özelliği kullanmaya başlayacak. Kullanıcılar bir tweet gönderdikten sonra düzenlemek için 30 dakikaya sahip olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir