Samsung Galaxy Ring için yeni bir rapor paylaşıldı. Raporda üretim kapasiteleriyle birlikte satış tarihleri de yer aldı.

Samsung, giyilebilir teknoloji alanında yüzüklerle yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor. Güney Kore’de paylaşılan ve ülke gündeminde yer alan son rapora göre 2024 yılının ikinci yarısı itibariyle Samsung Galaxy Ring piyasaya sürülecek. İlk bilgilerin gelmesiyle birlikte kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği Samsung Galaxy Ring’ler yeni bir teknoloji olduğundan dolayı merak da uyandırmış durumda.

Galaxy Ring Üretim Planları Açığa Çıktı

Paylaşılan rapora göre yıllık üretim başlangıç aşamasında 400 bin olacak. Satış performansına bağlı olarak bu planlamayı değiştirecek Samsung’un beklentileri ise yüksek.  Bu nedenle raporlarda yüksek ilgi görecek Samsung Galaxy Ring için B planı da hazırlanmış durumda ve bu plan ile talebe yeterli arzın sunulacağı belirtiliyor. Son dönemlerde ilgi gören yüzüklerde Samsung imzasının olması, daha fazla talep yaratabilir. Şirket, ikinci yarıda satışa sunacağı modeller için üretimlerine ise Mayıs ayında başlayacak.

Samsung Galaxy Ring Satış Tarihleri Belli Oldu
Samsung Galaxy Ring Satış Tarihleri Belli Oldu

Galaxy Ring Unpacked’de Yer Alabilir

2024’ün ikinci yarısı itibariyle piyasada olacak Samsung Galaxy Ring için akla gelen en mantıklı tanıtım, şirketin geleneksel hale gelen Unpacked etkinliği. Temmuz sonu ya da Ağustos başında gerçekleştirilen bu etkinlikte yeni yüzükler de görücüye çıkarılabilir. Bu etkinliklerde hatırlanacağı üzere farklı cihazlara ve teknolojilere yer veren Samsung, Ring için de bu etkinlikle beraber yeni bir dönemin başlangıcına imza atabilir.

Samsung yeni teknolojisi için bugüne kadar çok sessiz kaldı. Yapılan açıklamalarda ise yüzüklerin 9 farklı boyutta olacağı ve 3 renk ile çıkış yapacağı vurgulandı. Boyutlara göre batarya kapasitesinde de değişikliğe gidecek Samsung, batarya kapasitelerinin 14.5 mAh ile 21.5 mAh arasında değişeceğini de açıkladı. bu da yüzüklerin yaklaşık 9 günlük bir kullanım sunacağını gösteriyor. Yeni yüzükler için en dikkat çeken resmi veri ise iOS desteğinin olmaması. Bu nedenle Galaxy Ring’i kullanmak isteyenlerin Android işletim sistemi dışında bir seçeneği olmayacak. Bu durum Apple cephesinden benzer bir hamlenin gelmesiyle sonuçlanabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir