Samsung, M ailesinin en üst modeli olan Samsung Galaxy M55’i çok yakında piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Telefonun daha önce ortaya çıkan bazı özelliklerine ek artık tasarımı da ortaya çıktı.

Galaxy M55 ürünün tasarımına baktığımızda kardeşi A55’ten biraz farklı olduğu görünüyor. A55 cihazının düz arka panelinin aksine M55’in kenarlarının hafif eğimli verilmiş olduğu ortaya çıkıyor. Kamera diziliminde diğer Samsung telefonlarla benzer şekilde alt alta sıralanmış üç kamerası bulunmakta. Arka kapak kısmının hangi materyalden yapıldığını kesin olarak bilinmese de plastik izlenimi verdiği oluyor. Aynı zamanda cihazın, A55’te yer alan ve ‘key island’ olarak adlandırılan çıkıntılı güç ve ses tuşu tasarımına da sahip olmadığını görmekteyiz.

Samsung, M ailesinin en üst modeli olan Galaxy M55'i çok yakında piyasaya sürmek için hazırlanıyor.

 Samsung Galaxy M55 Kullanıcılarına Neler Sunacak?

Galaxy A55’e daha düşük fiyatlı bir alternatif olacak olan bu telefon özellik anlamında gayet donatılmış. Üründe FHD+ çözünürlük ve 120Hz değişken yenileme hızına sahip 6,6 inç Süper AMOLED ekran bulunacak. Android 14 tabanlı One UI 6.1 ile ulaşması beklenen telefonun, arkada 50MP ana kamerası, 12MP ultra geniş açı kamerası ve 5MP makro kamera kurulumuyla olacağı söyleniyor.

Gelen bazı bilgilere göre Galaxy M55, A55’den farklı olarak Exynos 1480 işlemci yerine Snapdragon 7 Gen 1 çipsetinden güç almayı planlıyor. Eğer gelen söylentiler gerçekleşirse bu çipseti, Samsung tarafından ilk defa kullanılmış olacak. Bunun yanında ise maliyeti düşürmek için IP derecelendirmesine sahip olmayacağı vurgulanıyor. Batarya tarafında gördüğümüz, selefi gibi 6000 mAh kapasiteli büyük bir pil ile kullanıma sunulacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir