Samsung’un ilerleyen zamanlarda tanıtmasını beklediğimiz Galaxy M23 5G modeli, FCC adlı bir sertifika sitesinde ortaya çıktı. Bu noktada bazı özellikler açıklığa kavuşturulmuştur. İşte cihazın özellikleri;

Samsung, amiral gemisi Galaxy S22 serisini piyasaya sürdü. Şu anda orta sınıf ve bütçeye uygun telefonlar Galaxy A, Galaxy M ve Galaxy F serisinin satışa sunulması bekleniyor. Bu seriye gelecek modeller hala aylardır dedikodu olarak dolaşıyor. Buna karşılık, Galaxy M23 5G yakın zamanda ağda görünmeye başladı. Cihaz artık bir sertifika da aldı.

SM-M236B / DS model numarasına sahip Samsung Galaxy M23 5G artık FCC tarafından onaylandı. Listeye göre, telefon bir microSD kart yuvası ile birlikte geliyor. Ayrıca EB-BM526ABS model numaralı bir pille çalışır.

Samsung Galaxy M23 5G sertifika sayfasında

Galaxy M23 5G FCC’de göründü, modele dahil edilecek bu özel pil SafetyKorea sertifika sayfasında listelendi. Ancak, yetenekleri hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor. FCC web sitesi, telefonun EP-TA800 model numarasına sahip bir şarj cihazı kullanacağını belirtti. Baktığımızda bu modelin Samsung 25 W şarj cihazına ait olduğunu görüyoruz.

Genellikle Galaxy M serisi telefonlar, Galaxy A serisi olarak yeni bir isim alır. Bu nedenle, Galaxy M23 5G’nin yeniden markalanmış Galaxy A23 5G olarak gelmesi olasıdır. Bu cihazlar ayrıca çeşitli pazarlarda Galaxy F23 5G adı altında piyasaya sürülmektedir.

Samsung Galaxy A52s 5G Türkiye fiyatı cepleri zorlayabilir

Daha önceki raporlara göre cihazın 50 megapiksellik bir kamera ile birlikte OIS ile piyasaya sürülmesi düşünülüyor. Ayrıca Snapdragon 750G işlemci, Bluetooth 5.0 ve Android 12 ile geleceği de söylentiler arasında.

Partide Galaxy M23 5G hakkında çıkan söylentiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Telefon tanıtıldığında Samsung’un yeni modelini satın almak ister misiniz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir