Samsung’un geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yaptığı Galaxy M15 modeli için Türkiye’de satış süreci resmen başladı. İşte detaylar.

Samsung, orta segmenti hedeflediği Galaxy M15 5G modeli için resmi tanıtımı yaptıktan sonra satış sürecini başlattı. Pek çok pazarda boy göstermeye başlayan Galaxy M15 için Türkiye süreci de başladı. Güney Koreli akıllı telefon üreticisinin listelemeye başladığı yeni model, Türkiye’de popüler olan M serisine hareketlilik katacak. M serisiyle birlikte A serisiyle de iyi işler çıkaran Samsung, orta segmentin iddialı markaları arasında. Dikkat çeken özellikleri ve büyük ekranıyla dikkat çeken Galaxy M15 modelinde de yine satış rakamlarının yüksek olması bekleniyor.

Samsung Galaxy M15 5G'yi Türkiye'de Satışta
Samsung Galaxy M15 5G’yi Türkiye’de Satışta

Samsung Galaxy M15 5G Özellikleri

Telefon 6,5 inç Super AMOLED ekranı kullanıyor. 90Hz ekran yenileme hızı ile orta segmente göre uygun bir kalite sunan Samsung, FHD+ ekranda görsel kaliteyi zenginleştiriyor. İşlemci cephesinde ise Türkiye versiyonunda MediaTek Dimensity 6100+ kullanılıyor. 4GB RAM ve 128GB depolama alanıyla eşleştirilen telefon M serisinde yaygın hale gelen 6000mAh kapasiteli büyük bataryaya sahip. Üstelik Bu batarya için 25W hızlı şarj desteği de sunuluyor.

Samsung Galaxy M15 5G'yi Türkiye'de Satışta
Samsung Galaxy M15 5G’yi Türkiye’de Satışta

Kameralarında ise 50MP+5MP+2MP olarak üçlü arka kamera kurumunu tercih eden Samsung, önde ise 13 MP’lik bir sensörü tercih etmiş.

Galaxy M15 Türkiye’de Ne Kadar?

Listelenmeye başlanmasıyla birlikte fiyatı da belli olan Galaxy M15 için Samsung’un uygun gördüğü etiket 7 bin 999 TL.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir