Samsung, mevcut ürün yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor. Şirket, yakında Galaxy M13 5G modelini tanıtacak.

Galaxy Z Fold 4’te S22 Kameraları yer alabilir

Akıllı telefon pazarında başarılı bir oyuncu olan Samsung, ürün gamını genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son bilgilere göre, şirket yakın gelecekte M serisini ülkemizde de satılan başka bir modelle yenilemeye hazırlanıyor. Galaxy M13 5G olarak adlandırılması beklenen akıllı telefon hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Samsung Galaxy M13 5G kullanıcılara neler sunacak?

MySmartPrice’a göre Galaxy M13 5G, TÜV Rheinland veri tabanında SM-M135F / DS model numarası ile karşımıza çıkıyor. Hatırlayacağınız üzere cihaz daha önce FCC ve Bluetooth SIG sertifikaları almıştı.

samsung galaxy m13 5g ozellikleri ortaya cikti

Galaksi M13 5G; 6.5 inç HD çözünürlüklü IPS LCD panel ile birlikte gelecek. Ayrıca selefi gibi alçaltılmış bir tasarımla ekranı karşılıyor. Akıllı telefonun işlemcisi henüz bilinmiyor. Ayrıca 50MP ana kamera ve 2MP derinlik sensörlü çift kamera kurulumu görüyoruz.

TÜV Rheinland veri tabanında cihazın 15W şarj desteği ile geldiği de ortaya çıktı. Ancak pil kapasitesi henüz bilinmiyor.Önemli bir detay daha var. Galaxy M13 5G, TÜV Rheinland ve FCC web sitelerinde farklı bir model numarası (SM-M135F/DS ve SM-M135M) ile tescil edilmiştir. Bu, cihazın iki farklı varyantta satışa sunulacağı anlamına geliyor.

– Ekran: 6.5 inç HD+
– İşlemci: Exynos 850 (8nm)
– Arka Kamera: 48 megapiksel + 5 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel
– Ön Kamera: 8 megapiksel
– Pil: 6,000mAh + 15W hızlı şar

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir