Son yıllar içerisinde Android cihazlara hızla sunduğu güncellemeler ile adından söz ettiren Samsung, bütçe dostu cihazlarını da güncellemekten geri kalmıyor. 2021’de piyasaya giren bütçe dostu akıllı cep telefonlardan Galaxy M12, Android 12’ye kavuştu.

Son yıllar içerisinde Samsung, Android güncelleme hızı ile sık sık adından söz ettiriyor. 2021 yılı son bulmadan Galaxy S20 serisi dahil daha pek çok akıllı cep telefona Android 12 güncellemesi sunan Samsung, 2022 itibariyle bütçe dostu nitelikli cihazlar içinde yeni güncellemeler sunulmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta Galaxy A02s, Galaxy A03s ve Galaxy A21s modellerine Android 12 güncellemesi sunan Samsung şimdi de Galaxy M12’ye güncelleme sunuyor.

 Android 12 pek çok yenilikle geliyor

Cihazlar için pek çok güvenlik yamasıyla gelen One UI 4.1 güncellemesi, Galaxy M12 için M12F7XXU3BVF8 kod adıyla yayınlanmış gözüküyor. Yeni güncelleme ile beraber, dinamik renk teması, gelişmiş düzeyde widget seçenekleri, gelişmiş gece modu, sanal bellek ve genel olarak arayüz geliştirmeleri sunuluyor. Bunun yanı sıra One UI 4.1, Android 12 ile tanıtımı yapılan yeni gizlilik özelliklerine de sahip ve bu sayede uygulamaların kamera veya mikrofona erişim kolaylıkla kapatılıyor. Söz konusu bu güncelleme ile beraber Samsung’un Takvim, Kamera, Galeri, Internet ve Dosyalar uygulamalarda da yenilikler yapıyor. Galaxy M12 için Android 12 tabanlı One UI 4.1 şu an için sadece Vietnam’da kullanıma açılmış olup, gelecek hafta küresel olarak sunulacak.

Samsung, 3nm işlemci üretimine başlıyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir