Sosyal medya influencerı Mukul Sharma, daha önce özellikleri sızdırılan F54 5G’nin fiyatları hakkında ipucu verdi.

Mukul’a göre Galaxy F54 5G piyasaya 33.000 Rs (398.34 Dolar)’den çıkış yapacağının beklendiğini söyledi. Sharma, Galaxy F54 5G ‘nin depolama seçeneklerine dair açıklamada bulunmadı. Galaxy F54 8GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile karşımıza çıkabilir.

Sharma, fiyatlandırmanın yanında akıllı telefonun üçlü kamerayı gösteren bir video yayınladı. Galaxy F54 5G kullanıcılarına optik görüntüleme (OIS) gibi özellikler sunacak. Yeni model 8MP ultra geniş kamera ve 2MP makro sensöre sahip olacak.

Samsung Galaxy F54 5G’de bizleri neler bekliyor?

Samsung Galaxy F54 5G'nin fiyat ve ekran özellikleri sızdırıldı

Söylentilere göre Samsung Galaxy F54 5G 120Hz’lik bir yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Beklentilere göre modelin 8 çekirdekli Exynos 1380’e sahip olacağı düşünülüyor. Ayrıca telefonun OIS özellikli 108 MP birincil kamere, 8 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP yardımcı sensörden meydana gelen bir üçlü arka kameraya sahip olacağı düşünülüyor.

Galaxy F54 5G’nin donanım olarak 6000mAH pile sahip olacağı ve 25W hızlı şarj desteği bulunacağı da söylentiler arasında. Fakat akıllı telefonun yanında bir şarj cihazı bulunmayacak. Cihaz Samsung’un One UI 5.1e sahip Android 13 ile gelecek.

Özelliklere ek olarak Galaxy F54 5G’nin yan yüzeyinde parmak izi okuyucu yer alacak. Aynı zamanda cihaz yapay zeka destekli yüz kilidi açma, USB Type-C bağlantı girişi, Wi-Fi, Bluetooth, GPS ve daha birçok desteklere sahip olacak.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir