Samsung Galaxy F21 FE 5G akıllı cep telefonun görselleri, kullanıcıların karşısına çıkmadan önce ilk olarak internette yerini aldı. Heyecanla beklenen Samsung Galaxy S20 FE’nin halefi olarak sunulan bu cihaz, uzun bir süredir söylentiler ile adından söz ettiriyordu. Güney Kore merkezli akıllı cep telefon üreticisi, Galaxy F21 FE 5G akıllı cep telefonu piyasaya sürmek konusunda hala çalışmalara devam ediyor. Bununla beraber heyecanla beklenen cihaz hakkında olumsuz bilgiler yoktur.

Samsung Galaxy F21 FE 5G yakın zamanda gelebilir

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan raporlar, Samsung Galaxy S21 FE akıllı cep telefonun yakın zaman içerisinde küresel pazarda yerini alacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra, ortaya çıkan söylentiler cihazın Ocak 2022’de resmi olarak sunulacağı yönündedir. Şu an için herhangi bir şey kesin olarak belirtilmemiş olsa da Samsung Galaxy F21 FE 5G daha şimdiden sızıntı bilgiler ile gündemde adından söz ettiriyor. Bu sızıntılar cihazın resmi olarak tanıtılmadan önce beğeni kazanan tasarımına göz atmayı sağlıyor. Şimdi ise yeni Samsung Galaxy F21 FE 5G görüntüleri ortaya çıktı.

Winfuture.de, resmi olarak tanıtımı yapılmadan önce Galaxy F21 FE 5G akıllı cep telefonun bir çok yüksek çözünürlüklü görüntüler paylaştı. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy S21 FE dört renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihaz, 128 GB ve 256 GB dahili depolama kapasitelerine sahip olacak. Bunun yanı sıra, bu Avrupa seçenekleri kullanıcıları sırasıyla yaklaşık 660 ve 705 Euro’ya geri getirebilir. Aynı şekilde, bu modeller muhtemelen Almanya’da 649 Euro ve 699 Euro’ya perakende olarak satışa çıkıyor. Önemli sızıntılar yapmasıyla bilinen ünlü Jon Prosser’a göre Galaxy S21 FE, 4 Ocak 2022’de kullanıcıların karşısına çıkabilir. Geçtiğimiz ay içerisinde elde edilen bir rapor cihazın sadece Avrupa’da sunulacağını gösteriyordu. 

Samsung Galaxy F21 FE 5G’nin emel özellikleri

Galaxy S21 Fan Edition akıllı telefonun FHD+ çözünürlüğe sahip 6.41 inç AMOLED ekran üzerine kurulacağı bildirildi. Aynı zamanda bu ekran 120Hz gibi yüksek bir yenileme hızı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunun yanı sıra, ahizenin toza ve suya dayanıklılık için IP68 derecesine sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasındadır. Aynı zamanda cihaz ABD dahil bazı bölgelerde bir Snapdragon 888 yonga setine sahiptir. Cihaz Exynos 2100 yonga setine sahiptir. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zamanda daha verimli bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir