Piyasaya sürülen modele rağmen yüksek pil kapasitesiyle dikkat çeken Samsung Galaxy F13’ün özellikleri ve fiyatı haberimizde!

Samsung, akıllı telefon satışlarında düşüşte

Samsung’un Hindistan’da piyasaya sürdüğü Galaxy F13 modeli, piyasaya çıkan bir model olmasına rağmen yüksek pil kapasitesine sahip. Bu telefon çoğunlukla Galaxy M13 modeline benziyor ancak öne çıkan 6000 mAh pili var.

Samsung Galaxy F13 özellikleri

Galaxy F13, Samsung tarafından geliştirilen Exynos 850 işlemci tarafından desteklenmektedir. 4 GB RAM’li telefon, microSD kart yuvası sayesinde 1 TB’a kadar genişletilebilen depolama alanıyla iki farklı depolama seçeneğiyle geliyor.

Samsung Galaxy F13, 2GHz’de saat hızına sahip 8nm sekiz çekirdekli bir işlemci olan Exynos 850 tarafından desteklenmektedir ve Mali-G52 grafik birimine sahiptir.

6.6 inç Full HD LCD ekrana sahip olan telefon, Infinity-V tasarım konseptini kullanıyor ve 8 megapiksel ön kamera içeren bir çentik ile donatılmış.

Cihazın arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüklü üç kamera, 5 megapiksel ultra geniş sensör ve 2 megapiksel derinlik sensörü yer alırken, tek bir LED flaş yer alıyor. Cihazın pil kapasitesi oldukça yüksek olsa da 15W hızlı şarjı günümüz standartlarının gerisinde kalıyor.

F13, verileri bir karttan diğerine otomatik olarak aktararak mevcut telefonlar arasında yeni yerler açan iki SIM kartlı bir telefon. Android 12 arayüzü ve One UI ile kutulu olarak gelen telefon, yüz ve parmak izi ile kilit açma sunuyor ve veriler Samsung Knox Security tarafından korunuyor.

Galaxy F13’ün fiyatı ne kadar?

Üç farklı renk seçeneğine sahip olan Galaxy F13’ün fiyatı 155 dolar. Bu fiyat 64 GB’lık sürüm için açıklandığını da belirtelim. 128 GB’a sahip olmak isteyenlerin 167 dolar ödemesi gerekiyor.

Peki siz Samsung Galaxy F13 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir