Başarılı bir güncelleme ile Samsung Galaxy Buds 2 ile Galaxy Buds Live için 360 Audio desteği sunuldu. Samsung Galaxy Buds Live ile Galaxy Buds Live için yakın zaman içerisinde herkesin beğenisine sunulacak olan 360 Audio desteği, belirli ülkelerde 3 MB gibi küçük bir güncelleme sunuldu. 

360 Audio desteği, Apple’ın uzamsal ses desteğine benziyor ve Dolby Head Tracking teknolojisini temel alıyor. Bu teknoloji kafa hareketlerini algılayarak sesin geldiği yönü ekrana sabitliyor ve bu sayede ilginç bir ses deneyimi elde edilebiliyor. Kafanın döndürülmesi halinde sesin yönü de değişiyor ve bu yönü ekrana sabitliyor ve gerçekten de deneyimlendiğinde farklı bir his sunuyor. 3 MB’lik güncelleme ile bazı sorunları da ortadan kaldıran kulaklıklardan en çok Galaxy Buds Live dikkat çekiyor.

27

Çünkü söz konusu bu model halen tuhaf gelen bir tasarıma sahiptir. Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık, gerçekten son yıllar içerisinde karşımıza çıkan en sıra dışı tasarımlı kulaklıklar arasında yer alıyor. Üzerinden tekrar bahsetmek gerekirse aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olan Galaxy Buds Live, hazne ile beraber yaklaşık olarak 28 saatlik bir pil ömrü sunuyor. 5,6 gram ağırlığına sahip olan kulaklıkların normal olarak pil ömrü ise aktif gürültü engelleme ile 4,5 saat, aktif gürültü engelleme olmadan ise 5,5 saat seviyesinde yer alıyor. Biraz büyük duran hazne kulaklıkları yalnızca 3 dakika içerisinde 35 saat müzik için doldurabiliyor.

OPPO Reno7 Lite 5G’nin tüm detayları sızdırıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir