Türkiye satış ihtimali bulunan bir akıllı telefon modeli daha kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yakın zaman içerisinde gelecek olan OPPO Reno7 Lite 5G hakkında tüm detaylar belirlendi. Oldukça geniş olan Reno7 serisinin en yeni üyelerinden biri olacak olan OPPO Reno7 Lite 5G, ortaya çıktığı üzere OPPO F21 5G ile aynı temeli paylaşıyor.

Bu anlamda ise tamamen özel olmayan bu telefon, ekran delikli ve köşeli şık bir tasarıma sahip olacak. Direkt olarak ise Avrupa pazarına özel olarak hazırlanan söz konusu bu cihaz, şu an için iki farklı renk ile görülüyor. Teknik olarak bakmak gerekirse model 6,43 inç FHD+ AMOLED ekran üzerine kuruluyor ve Snapdragon 695 5G işlemciden güç alıyor. Söz konusu bu işlemci ile 5H desteğine sahip olan telefon, 16 megapiksel selfie kamerasına sahiptir. Reno7 Lite 5G modelinin arkası kısmında yer alan kameralar, 64 megapiksel ana + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları şeklidedir. Cihazın arka kısmında kamera modülleri kameralarına oranla oldukça büyük tercih edilen telefon, 8 GB RAM + 128 GB depolama seçeneğiyle sunulacak gibi gözüküyor. 

12

33W şarj destekli 4.500 mAh pil özelliğine sahip olan Reno7 Lite 5G, konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara göre tam olarak 159.9 x 73.2 x 7.5 mm boyutlarında ve 173 gram ağırlığındadır. Kutusundan Android 12 + ColorOS 12.1 ile çıkacağı dile getirilen telefon, Avrupa’da 350 euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Reno7 serisinden şu an için herhangi bir telefon Türkiye’de sunulmadı. Eğer konuyla ilgili olarak bir adım atılırsa, Türkiye’ye getirilecek ilk telefonlardan birisi Reno7 Lite 5G olabilir. Cihaz ile ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler yalnızca bu kadardır. 

Apple iPhone kullanıcıları için ‘olması gereken uygulamalar’ listesi sunuyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir